Gemeente Sluis

Raadsvergadering

PERSBERICHT - 7 november 2005

Buitengewone openbare raadsvergadering ter nagedachtenis aan raadslid THEO TAS

Donderdag 10 november a.s. om 19.30 uur vindt in de raadzaal van het Belfort te Sluis een buitengewone, openbare vergadering van de gemeenteraad van Sluis plaats ter nagedachtenis aan raadslid de heer Theo Tas.

Theo trad op 9 april 1986 toe als raadslid in de voormalige gemeente Sluis. Sindsdien is hij, met één pauze van 1995 tot 1998, raadslid geweest in de voormalige gemeente Sluis (9 jaar), in de voormalige gemeente Sluis-Aardenburg (4 jaar) en in de huidige gemeente Sluis (3 jaar). In totaal is hij 16 jaar als raadslid actief geweest.

Uit respect voor Theo zijn de bestuurlijke bijeenkomsten en vergaderingen van deze week uitgesteld. Het kernbezoek Sluis gaat vandaag in aangepaste vorm door. De bedrijven-bezoeken vanmiddag blijven staan, maar het overleg met de stadsraad en met de inwoners deze avond is uitgesteld.

De persconferentie op dinsdag 8 november a.s. over "Sluis, schoonste Noordzeestrand van Nederland 2005-2006" is afgelast (separaat bericht hierover is deze ochtend verstuurd). De informatieve raadsbijeenkomst op dinsdag 8 november a.s. en de besluitvormende raads-vergadering (begrotingsraad) op donderdag 10 november a.s. zijn eveneens tot nader order uitgesteld. Voor alle afgelaste bijeenkomsten geldt dat de nieuwe data zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.
---

Voor nadere inlichtingen:
Gemeente Sluis, Voorlichting
Samira de Kievit, tel. 0117 457 124