Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Site voor mantelzorgers

VSN opent op de dag van de mantelzorg een speciale site voor mantelzorgers bij spierziekten: mantelzorg.vsn.nl Mantelzorgers zijn vaak de steun en toeverlaat van mensen met een spierziekte. Zonder deze mensen zou het leven van iemand met een spierziekte er heel anders uit zien. Maar wie ondersteunt de mantelzorger?

De VSN heeft een website ontwikkeld specifiek voor mantelzorgers van mensen met een spierziekte. Een website voor en door mantelzorgers. Iets voor u, neem er even een kijkje: mantelzorg.vsn.nl.

Daarnaast willen wij u wijzen op de Dag van de Mantelzorg. Deze vindt plaats op donderdag 10 november 2005 op meer dan 200 plaatsen in Nederland

De Dag van de Mantelzorg wordt op 10 november voor de achtste keer gehouden. Op meer dan 200 plaatsen in het land worden activiteiten georganiseerd door o.a. Steunpunten Mantelzorg. Van verwenactiviteiten, zoals massages, tot informatiebijeenkomsten en van theatervoorstellingen tot discussiebijeenkomsten. In de meeste actieplaatsen kunt u een kleine attentie tegemoet zien.De Dag van de Mantelzorg is een initiatief van LOT/Xzorg.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.mantelzorg.nl/. Per provincie vindt u hier het programma voor de Dag van de Mantelzorg in uw buurt. De programma's worden voortdurend aangevuld. Houd dus deze pagina in de gaten of bel het dichtstbijzijnde Steunpunt Mantelzorg.

08 november 2005

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400