Stad Brussel


Veertiendaagse sensibiliseringscampagne over vrouwenrechten van 10 tot 25 november

Voor de derde keer organiseert de Stad Brussel 'Vrouwen en de Stad - Les Femmes et la Ville', een veertiendaagse over vrouwen en hun rechten.

Deze veertiendaagse gaat van start op 10 november, vooravond van de Wapenstilstand maar ook van de Nationale Dag van de vrouw en eindigt symbolisch op 25 november, Internationale Dag voor de Strijd tegen Geweld tegen Vrouwen.

Dit jaar draait de veertiendaagse rond actuele thema's zoals thuiswerken, gender en de Milleniumdoelstellingen, homo-ouderschap, seksisme en lesbofobie...

Daarnaast, en dat is nieuw, is er dit jaar ook een cultureel luik voorzien: een fotowandeling door enkele straten van Brussel, een toneelstuk over de politieke macht van vrouwen, een film over echtelijk geweld, een litteraire avond rond vrouwen... Je vindt alle details in deze brochure Brochure Veertiendaagse sensibiliseringscampagne

Op deze pagina worden PDF bestanden aangeboden. Deze documenten kunt u enkel openen met Adobe Acrobat Reader. Dit programma kan gedownload worden met een klik op het icoon links van deze tekst.