Impact retail bv

Vrouwen zijn de beslisser bij aankoop elektronica!

Onderzoek wijst uit dat de rol van de vrouw in de aankoop van elektronica producten veel groter is dan algemeen wordt aangenomen. Hoewel het binnen een gezin vaak de man is die de aankoop regelt, bepaalt de vrouw op de achtergrond alle randvoorwaarden zoals budget, design en kleur van de apparatuur. Binnen de hedendaagse retail is daar slechts weinig aandacht voor. Modern Electronics is de eerste Nederlandse retailer die hierop haar winkelconcept heeft aangepast.

Modern Electronics doorbreekt de trend in de markt voor consumenten elektronica die traditioneel uitsluitend op mannen was gericht. Na intern onderzoek en panelgesprekken met zowel vrouwen en mannen over het aankoopgedrag bij elektronische apparatuur bleek dat juist de vrouw als hoofd van het gezin de belangrijkste beslisser is bij deze vaak grotere uitgaven.

Traditioneel speelde de elektronica retail hierop niet in en waren de winkels gericht op de mannelijke doelgroep, qua assortiment en inrichting. Modern Electronics heeft de resultaten van het interne consumentenonderzoek vertaald in een winkelconcept dat juist de vrouwelijke doelgroep moet aantrekken.
Vooral in winkelinterieur zijn de grootste aanpassingen gemaakt. De kleurstelling, de gebruikte materialen maar ook de productpresentaties zijn afgestemd op de vrouwelijke gebruiker, die meer interesse toont in gebruikstoepassingen als in de achterliggende techniek.

Op donderdag 10 november opent Modern Electronics haar 54ste winkel aan het Osdorpplein in Amsterdam volgens dit vernieuwende winkelconcept. De consument vindt er een uitgebreid assortiment op het gebied van consumentenelectronica en huishoudelijke apparaten.

Om 09.00 uur start het openingsfeest met speciale uursaanbiedingen tegen ongekend lage prijzen. De uursaanbiedingen zijn dan ook slechts 2 uur geldig en hiervoor geldt op is op.
Het openingsfeest gaat door t/m het weekend met iedere dag nieuwe aanbiedingen. De aanbiedingen worden kenbaar gemaakt in een speciale openingskrant die huis-aan-huis is verspreid en in de Echo van A'dam.

Hiermee richt Modern zich op de wensen van de hedendaagse consument. De consument voelt zich thuis in deze sfeervolle winkel met een uitgebreid assortiment, gecombineerd met dagelijks nieuwe aanbiedingen. Daarnaast geven getrainde verkopers een vakkundig en helder advies, waarbij het service aspect hoog in het vaandel staat. Apparaten worden thuis bezorgd en aangesloten. Met de No Risk service kan tot 6 jaar extra garantie worden verkregen. Voor onderhoud en reparaties heeft Modern een eigen technische dienst. Daarnaast biedt Modern omruilgaranties en ook betaalgemak met Easy2Pay, waarbij de consument thuis kan bepalen hoe hij wilt betalen.

Kortom Modern biedt voor iedereen een passende oplossing voor zijn of haar wensen. Thuis in al uw wensen!

Modern Electronics, Osdorpplein 132, Amsterdam

Voor meer informatie over dit persbericht kan de redactie contact opnemen met: Modern Electronics, t.a.v. mw. E. Haans-van de Weijer, B. v. Bloklandstraat 14, 5042 PM Tilburg, tel: 013-5945100/06-52518515.