Gemeente Amerongen


Inzameling afval 10 november 2005
(GRAAG UW AANDACHT VOOR LOCATIE CHEMOKAR OVERBERG) Hieronder treft u informatie aan over grof vuil, snoeihout en klein chemisch afval enzovoort.

Inzameling grof vuil en snoeiafval op donderdag 10 november Op donderdag 10 november kunt u grof vuil en snoeihout aan de rand van de weg aanbieden. De stukken mogen maximaal 1,25 meter lang zijn. Het snoeihout moet zijn gebundeld tot handzame bossen. Maximaal mag 2m3 per woning worden aangeboden. Het afval dient smorgens vóór 7.30 uur aan de weg te staan.
Inwoners buiten de bebouwde kom dienen hun grof vuil en snoeiafval telefonisch aan te melden bij het gemeentehuis tel: 0343 469600. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 november 12.00 uur.

Chemokar op donderdag 10 november
Op donderdag 10 november kunt u klein chemisch afval brengen naar de chemokar. Deze staat van 10.00-11.00 uur nabij Eindseweg 11 te Overberg en van 11.30-13.00 uur in de doodlopende straat tussen Super de Boer en de Prinses Beatrixlaan in Amerongen.

Foutieve locatievermelding chemokar afvalkalender Op de afvalkalender is abusievelijk een foutieve locatie vermeld voor de chemokar in Overberg. De chemokar staat niet bij camping de Hoge Linde maar zoals altijd nabij de Eindseweg 11 te Overberg.

Aanbiedstation Remmerden
Wilt u vóór 10 november al grof vuil of snoeihout kwijt dan kunt u hiervoor terecht bij het aanbiedstation Remmerden in de gemeente Rhenen. Ook klein chemisch afval, oud papier, wit- en bruingoed, glas en textiel kunt u gratis naar het aanbiedstation Remmerden brengen. Openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 13.00 16.00 uur en zaterdag van 09.00 13.00 uur.

Nadere informatie
Nadere informatie over inzameldagen en aanbiedregels kunt u vinden op de ophaalkalender en de folder Grofvuil breng t weg. Deze informatie is huis aan huis verspreid en is tevens verkrijgbaar bij de gemeente.