Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht 10-11-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Woninginbrekers actief in Bosch en Duin

BOSCH EN DUIN In Bosch en Duin vinden de laatste weken regelmatig woninginbraken plaats. In de eerste week van november bezochten leden van het inbrekersgilde vrijwel dagelijks deze gemeenschap. Het lukt de ongenode gasten om op een listige manier regelmatig zelfs goed beveiligde woningen binnen te komen om hun slag te slaan.

In de afgelopen weken sloegen inbrekers toe aan onder andere de Biltse weg en Duinweg.

De politie adviseert inwoners van Bosch en Duin bij verdachte situaties of verdachte personen onmiddellijk de politie te bellen via 112. In verband met de toename van inbraken is de politie extra alert, maar is samenwerking met burgers belangrijk om inbrekers te op te kunnen pakken.

Gebroken ribben

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op woensdagochtend ontstond er een aanrijding waarbij een 44-jarige man uit Soesterberg gewond raakte. Omstreeks 07.50 uur reed de man over de Traaij en stak hier volgens getuigen plotseling de weg over. Een 48-jarige automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen en een aanrijding volgde. De man werd met gebroken ribben en verschillende schaafwonden vervoerd naar het ziekenhuis.

Verkeerscontrole

ZEIST- Op de Driebergseweg werd 7 november gecontroleerd op het negeren van het rode licht bij de spoorwegovergang. In totaal werden 07.00 uur tot 08.30 uur de controle gehouden. In totaal werden 26 bekeuringen uitgeschreven hiervoor.