AutoRai

Honderd Swifts voor ING Car Lease Rental Services

(11/10/2005)
De nieuwe Suzuki Swift is pas net op de markt en nu al een daverend succes. De populariteit van de auto in de particuliere markt groeit gestaag, maar ook de zakelijke markt toont steeds meer interesse in de Swift. Dat blijkt onder meer uit de levering van 100 Suzuki Swifts aan ING Car Lease Rental Services.
De honderd Swifts zijn bestemd voor de huurvloot van ING Car Lease. Ze zullen door de leasemaatschappij twee jaar lang door het gehele land worden ingezet bij bedrijven die tijdelijk vervoer nodig hebben. ING Car Lease zet de Swifts bijvoorbeeld in als een bedrijf een vervangende auto wenst tijdens een reparatie of als zogenoemde âvoorloopautoâ ter overbrugging van de levertijd van een in bestelling staande lease-auto.

Ronald Koopal, Manager Rental Services ING Car Lease vertelt: âWe hebben gekozen voor de Swift vanwege de goede
prijs/kwaliteitverhouding die de auto biedt. Uiteraard speelden het vlotte uiterlijk, de fijne rijeigenschappen, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de auto eveneens een grote rol in het beslissingsproces. De Swift voldoet aan alle eisen die wij stellen aan onze autoâs. Daarom besloten we om honderd exemplaren van de Swift bij Suzuki af te nemen. Een grote bestelling, maar we zijn er zeker van dat de Swift in de smaak zal vallen op de zakelijke markt.â