KNWV

Nieuwsbericht Watersportverbond

10-11-2005

Gevorderdenmodule Wedstrijdorganisatie levert 11 nieuwe comitéleden op

Afgelopen zaterdag vond in het Sportbondencentrum in Utrecht de deelnemers hadden in januari en februari al twee cursusdagen gevolgd en waren het hele seizoen druk geweest om het geleerde in praktijk te brengen.

Gedurende het seizoen zijn er diverse stages en cursusopdrachten volbracht, die door het docententeam, onder leiding van hoofddocent Eric Mehlbaum, zijn beoordeeld. De beste leerling uit de klas ontving volgens traditie de zgn. Menno Meyer prijs. Dit is een uit edelmetaal gesmede protestset die door jaarlijks door Menno Meyer beschikbaar wordt gesteld. Menno is zelf International Judge, edelsmid en
galeriehouder van beroep vandaar deze unieke combinatie (voor meer info zie www.mennomeyer.nl). De gelukkige winnaar dit jaar was Walter Ganzevles van KR&ZV De Maas. Gefeliciteerd!

Naast Water Ganzevles zijn er nog 10 deelnemers die aan alle
opdrachten hebben voldaan en zich vanaf heden gediplomeerd Wedstrijd- en Protestcomitélid mogen noemen. Nog een tiental deelnemers heeft nog een maand respijt gekregen voor het inleveren van nog een aantal cursusopdrachten. Als alles meezit, zwermt er dus volgend jaar een groep van 21 nieuwe comitéleden over het land uit. Een goede stap naar nog beter georganiseerde wedstrijden dus!

De nieuwe Basismodule Wedstrijdorganisatie is op 29 oktober van start gegaan. Personen die al veel ervaring hebben met het organiseren van wedstrijden of een ruime ervaring in het wedstrijdzeilen hebben, kunnen direct instromen in de Gevorderdenmodule Wedstrijdorganisatie die op 7 januari 2006 van start gaat. Inschrijving is nog mogelijk. Meer informatie treft u onder menu: watersportverbond > opleidingen > wedstrijdtechnisch kader > wedstrijd en protestcomitéleden