Ingezonden persbericht


Nico kreuning wordt adviseur bij q-music

Hilversum, 10 november 2005 - Nico Kreuning gaat als adviseur aan de slag bij Q-music. Nico gaat Q-music adviseren op het gebied van marketing, communicatie, sales, sponsoring, events en internet. Zoals vorige week aangekondigd zal Q-music eind dit jaar beginnen met een eigen salesorganisatie. Deze staat onder leiding van Rob Beijersbergen. De samenwerking met Nico is exclusief voor de radio en loopt in eerste instantie tot na de opstart van Q-sales.

Peter Bossaert, algemeen directeur van Q-music: 'Ik ben bijzonder verheugd over de samenwerking met Nico. We kennen elkaar al van voor onze komst in Nederland en het heeft altijd geklikt. Ik heb bijzonder veel respect voor de vakkennis van Nico. Ook Rob Beijersbergen kent Nico heel goed en hij drong aan om Nico in deze fase te betrekken. Deze week zijn we bij elkaar gaan zitten en we waren er in recordtijd uit. Ik ben zeer enthousiast.'

Rob Beijersbergen, verkoopdirecteur van Q-music: 'ik ken Nico al jaren en ik vind het leuk dat ik nu ook een tijdje met hem ga samenwerken. Hij is een topper op het gebied van commerciële radio en kan ons fantastisch helpen in deze fase om van Q-music een absoluut succes te maken'.

Nico Kreuning, adviseur van Q-music: 'Veel eerder dan mijn bedoeling begeef ik me weer in het radiolandschap. Het enthousiasme waarmee Peter en Rob bezig zijn, heeft op mij aanstekelijk gewerkt. Radio vind ik een fantastisch medium en ik vind het heel leuk mee te werken om van Q-music een succes te maken. Dit is een enorme uitdaging voor Rob, Peter en mij. Wij gaan er in slagen'.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.

--- EINDE PERSBERICHT ---

Noot voor de redactie,