Gemeente Apeldoorn

Vijfde werkconferentie Netwerken in Apeldoornse buurten

Gezamenlijk persbericht gemeente Apeldoorn, Stichting Wisselwerk, Stichting Verenigde Samenwerkende Woningcorporaties (VSW) en Politie Noord-Oost Gelderland

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseren de gemeente Apeldoorn, Stichting Wisselwerk, Stichting Verenigde Samenwerkende Woningcorporaties (VSW) en Politie Noord-Oost Gelderland op woensdag 9 november a.s. een werkconferentie "Netwerken in Apeldoornse buurten". Doelgroep van deze lustrumconferentie wordt gevormd door alle organisaties die in de Apeldoornse buurten actief zijn, zoals politie, gemeente, welzijnswerk, dorps- en wijkraden, woningcorporaties, hulpverlenende instellingen etc.

Het thema van deze lustrumconferentie is: "Samenwerking in de wijk leidt tot succes". Vragen die aan de orde komen zijn 'Hoe optimaliseren we het wijkgericht werken met elkaar' en 'Wat mag ik verwachten van mijn partner(s) in de wijk'. Ook wordt vooral ingegaan op de resultaten tot nu toe. Daarnaast wordt vooruit gekeken naar plannen en acties met betrekking tot de nieuwe stadsdeelaanpak die wordt ingevoerd.

De conferentie begint met enkele korte prikkelende inleidingen, waarna workshops volgen. Daarnaast is de conferentie ook bedoeld om de organisaties die werkzaam zijn in en voor Apeldoornse buurten en wijken bij elkaar te brengen, informatie uit te wisselen en van elkaar te leren en beter te doen samenwerken.

Voor het laatst bijgewerkt op: 7-nov-2005 04:46