Gemeente Apeldoorn

Oproep voor inzendingen Louise de Brauwprijs

Eerste nominatieronde voor sector Zorg en sector Welzijn

Vrijwilligers maken het verschil in de gemeente Apeldoorn. Daarom reikt de gemeente Apeldoorn jaarlijks een prijs uit aan een bijzondere vrijwilliger of een vrijwilligersproject. Hoewel de prijs pas in juni 2006 wordt uitgereikt, begint de strijd nu al. Via drie voorrondes kiest een vakjury genomineerden die meedoen in de eindronde. De aanmeldingen voor de eerste voorronde, sector Zorg en de sector Welzijn, kunnen tot 23 december 2005 worden ingestuurd.

Iedereen die zich in Apeldoorn onderscheidt door een actieve vrijwilligersrol komt in aanmerking voor de prijs. Individuen, projecten en organisaties. Georganiseerd én ongeorganiseerd. Jong en oud. Lang- of kortdurend. Het maakt niet uit. Als in de aanmelding maar duidelijk wordt dat kanshebbers ook daadwerkelijk helpen het verschil te maken in de gemeente Apeldoorn.

De tweede voorronde voor de sector Sport en de sector Cultuur start in januari en duurt tot 10 maart 2006. De derde voorronde voor de sector Natuur & Milieu begint in maart en heeft als sluitingsdatum 5 mei 2006.

Meer informatie en het aanmeldformulier zijn op te vragen bij de organisatie; Factor K, Karin Rullmann, tel. 06-14433167 of karin@factor-k.nl. Ook kunt u meer informatie vinden op www.apeldoorn.nl/verschilmakers, hier kunt u ook het aanmeldformulier downloaden.

Voor het laatst bijgewerkt op: 8-nov-2005 02:33