Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 10 november 2005

(

Gouda Aanhoudingen na winkeldiefstal
De politie hield donderdag 10 november rond 12.00 uur op het Regentesseplein twee vrouwen en een man aan. De drie maakten deel uit van een groep die in een warenhuis aan de Kleiweg kleding stalen. Dit werd opgemerkt door beveiligingsmedewerkers die de twee vrouwen van 18 en 23 jaar uit Koszalin en Kolobrzeg (Polen) wisten te achterhalen. De politie nam het tweetal over en hield daar ook een 47-jarige man uit Koszalin (Polen) aan op het moment dat hij daar naar zijn auto wilde gaan. De beveiligingsmedewerkers maakten de agenten duidelijk dat ook hij bij de groep hoorde. In de kofferbak van de auto lagen broeken, vesten, truien en wintersportartikelen. De politie nam de goederen en de auto inbeslag. De verdachten zijn ingesloten. De politie onderzoekt of de drie verantwoordelijk zijn voor meerdere winkeldiefstallen en speurt naar de drie niet aangehouden personen.

Gouda Protese gevonden
De politie maakt bekent dat bij een Total tankstation aan de Goverwellesingel op dinsdag 8 november een borstprothese is gevonden. Het gaat hier om een linkerborst. De prothese is af te halen bij het politiebureau Gouda Oost aan de Middenmolenlaan 1.


Bergambacht Racefietser rijdt tegen tractor

Een 58-jarige racefietser uit Haastrecht is donderdag 10 november vermoedelijk tegen de achterkant van een aanhanger van een tractor gereden waardoor hij ten val kwam. De aanrijding gebeurde op de parallelweg van de Opweg omstreeks 06.40 uur. De fietser werd met diverse verwondingen overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

------------------------------- einde middagberichten -------------------------------------------------------


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --