Gemeente Moerdijk


Expositie aanstormend talent candy brosens

In de maand november is er weer een nieuwe tentoonstelling te bewonderen in het gemeentehuis in Zevenbergen. Er hangen vijftien werken van een nieuw jong talent Candy Brosens.

Het is de eerste keer dat Candy haar werk exposeert. Ze studeert SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlening) en zit nu in haar laatste jaar. Haar creativiteit komt tijdens haar opleiding goed van pas.

In haar vrije tijd is ze het liefst bezig met tekenen en schilderen. In haar werk wat deze maand te bewonderen is heeft ze zich vooral laten inspireren door de natuur. Vooral de zee, zonsondergangen en bloemen vindt ze prachtig. Daarnaast heeft ze een grote fantasie en laat ze zich inspireren door haar kindertijd.

Candy heeft er voor gekozen om zich breed te ontwikkelen in de teken- en schilderkunst. Daarom werkt ze ook met verschillende materialen. Van olie- tot aquarelverf en van potlood tot aquarelpotlood. Daarnaast gebruikt ze ook oliepastel en zacht pastel krijt.

Haar werk is zeker de moeite waard om te komen bekijken. Daarnaast staat Candy open voor tips en suggesties die u kwijt kunt in het gastenboek.

Dus benieuwd naar het werk van dit aanstormend talent kom dat zeker in november langs in het gemeentehuis in Zevenbergen.