2e persbericht van donderdag 10 november 2005

Eindhoven 10-11-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: 161 bekeuringen tijdens snelheidscontrole

De politie heeft donderdag tijdens een snelheidscontrole op de Geldropseweg 161 bekeuringen uitgeschreven. De politie controleerde tussen 8.00 en 11.00 uur ruim 1000 voertuigen. De maximum snelheid ter plaatse bedraagt 50 km/u. De snelste overtreder reed 98 km/u.

Eindhoven: Verkeerscontrole

De politie heeft donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Vestdijk en de Ten Hagestraat. Er zijn 37 automobilisten bekeurd. Het merendeel omdat ze door rood reden. Verder bekeurde de politie voor telefoneren in de auto en omdat de autogordel niet werd gedragen.

Oost West en Middelbeers: Diefstal auto

In de nacht van woensdag op donderdag is op een parkeerplaats aan de Spreeuwelsedijk een grijze Ford Escort met het kenteken LX-SR-51 gestolen.

Valkenswaard: Snelheidscontrole

De politie heeft donderdag tussen 8.45 en 11.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Eindhovenseweg in Valkenswaard. Er zijn 86 automobilisten op de bon gezet. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 50 km/u. De snelste overtreder reed 79 km/u.

Bergeyk / Reusel: Verkeerscontroles

Donderdagmorgen heeft de politie verkeerscontroles gehouden op de Eerselsedijk in Bergeyk en op de Wilhelminalaan en de Postelsedijk in Reusel. Er zijn elf bekeuringen opgemaakt. In vijf gevallen betrof dat bromfietsen die waren opgevoerd, tweemaal voor het niet dragen van de autogordel, drie automobilisten kregen een bon omdat ze te hard reden en een automobilist kreeg zijn bon voor het telefoneren in de auto.