Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom donderdag 10 november

BERGEN OP ZOOM, 10 november 2005

Politie neemt aangifte op van inbraak in loods

STEENBERGEN: Tussen woensdag 2 november en woensdag 9 november is er ingebroken in een loods aan de Wouwsestraat. De daders kwamen binnen door een gat in het dak van de loods te maken. Binnen hebben de onbekenden een aantal kratten overhoop gehaald. Wat er is weggenomen is nog niet bekend. De politie heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde.

Politie houdt twee mannen aan op verdenking van drugshandel

BERGEN OP ZOOM: Het Joint Hit Team en het team Courage van de politie hielden op donderdagavond 9 november een 25-jarige en een 27-jarige man uit Bergen op Zoom aan op verdenking van drugsbezit en drugshandel. De politie hield de twee aan in een pand aan de Antwerpsestraatweg, waarvan bij de politie bekend is dat er softdrugs verkocht worden. Het tweetal is verhoord en na enkele uren in vrijheid gesteld met een proces-verbaal.

Vrouw gerold van portemonnee

BERGEN OP ZOOM: Een 82-jarige vrouw uit Bergen op Zoom deed op donderdag 10 november omstreeks 10.00 uur boodschappen in een supermarkt aan de Louis Porquinlaan. Een onbekende nam zonder dat de vrouw het in de gaten had, haar portemonnee weg uit haar tas. De politie heeft aangifte opgenomen van zakkenrollen.

Politie houdt man aan voor diefstal

BERGEN OP ZOOM: De politie hield op donderdag 10 november omstreeks 02.45 uur een 50-jarige man uit Bergen op Zoom aan voor diefstal. De man bevond zich op het afgesloten terrein van een supermarkt aan de Glacisstraat en had vanaf dit terrein enkele goederen ontvreemd. De politie zag de man en hield hem aan. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Onbekenden stelen verdeelkasten

HALSTEREN: In de nacht van woensdag 9 november op donderdag 10 november zijn er vanaf een bouwterrein aan de Reigerlaan onder andere twee verdeelkasten weggenomen. Hoe de diefstal is gepleegd is onduidelijk. De politie heeft aangifte opgenomen van diefstal.

Politie controleert op snelheid

OUDENBOSCH: De politie hield op woensdag 9 tussen 12.00 uur en 15.45 uur een snelheidscontrole aan de Zandeweg. 2367 bestuurders zijn gecontroleerd. Hiervan waren er 198 in overtreding. Hoogst gemeten snelheid bedraagt 89 km/u, waar 50 km/u is toegestaan.

Politie onderzoekt bedrijfsinbraak

SINT WILLEBRORD: De politie kreeg op donderdag 10 november omstreeks 03.30 uur melding van een inbraak in een supermarkt aan de Dorpsstraat. Ter plaatse hebben onbekenden een ruit aan de zijkant van het pand ingegooid. Vervolgens heeft men ook binnen een ruit ingeslagen. Wat er is weggenomen is nog onduidelijk. De politie heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde en stelt een sporenonderzoek in.

Politie neemt aangifte op van diefstal verkeersteller

ROOSENDAAL: De politie heeft aangifte opgenomen van diefstal. Tussen vrijdag 21 oktober en maandag 7 november namen onbekenden een verkeersteller weg vanaf de Leemstraat. De verkeersteller is eigendom van de gemeente Roosendaal.

Politie bekeurt baldadige jongeman

ROOSENDAAL: De politie hield woensdag 9 oktober aan het begin van de avond een 14-jarige jongen uit Roosendaal aan voor baldadigheid. Een medewerker van een buurthuis zag dat een groepje jongeren het buurthuis bekogelde met eieren. Hij hield hierop de jongen aan en droeg hem over aan de politie. Na verhoor is de jongen met een bekeuring in vrijheid gesteld.

Politie houdt verdachte mishandeling aan

ROOSENDAAL: Naar aanleiding van de mishandeling van een 18-jarige man nabij het station op woensdagavond 9 november hield de politie op donderdag 10 november een 18-jarige man uit Roosendaal aan. Het slachtoffer, een 18-jarige man uit Amsterdam, kwam woensdag naar Roosendaal na een digitale kennismaking met een 15-jarig meisje uit Roosendaal. Tijdens een wandeling kwam het tweetal in de Stationsstraat twee jongens tegen. Eén van hen bleek de broer van het meisje. Hij mishandelde de Amsterdammer. (Zie ook persbericht woensdag 9 november, avonddienst) Op donderdag 10 november meldde de Roosendaler zich op het politiebureau. Hier is hij aangehouden en na verhoor in verzekering gesteld.

Politie neemt aangifte op van diefstal tas

ROOSENDAAL: Op donderdag 10 november was een 70-jarige vrouw uit Roosendaal aan het winkelen in een supermarkt aan de Laan van Henegouwen. Ze hing haar boodschappentas met portemonnee aan haar winkelwagentje. Op een gegeven moment ontdekte ze dat de tas verdwenen was. De vrouw heeft niet gezien wie de tas wegnam. De politie heeft aangifte opgenomen van diefstal.

Auteur: Inge Rijgersberg