Edelman - DLV



10 - 11 - 2005

Accountant KroeseWevers kiest voor Exact Online

Accountant werkt online samen met cliënten

Cliënten van accountantskantoor KroeseWevers kunnen vanaf vandaag kiezen voor Exact Online, het pakket voor internetboekhouden dat vorige week door Exact Software werd geïntroduceerd. KroeseWevers is daarmee het eerste Nederlandse accountancykantoor dat Exact Online op grote schaal onder zijn cliënten verspreidt.

Exact Online werd vorige week geïntroduceerd tijdens de jaarlijkse Accountancydag, die door 1000 accountants werd bezocht. Elke accountant ging na afloop van de dag met een gratis abonnement Exact Online naar huis. Inmiddels experimenteert de branche flink met de mogelijkheden van het product. Accountant en cliënt werken in Exact Online nauw samen, kijken online naar dezelfde administratie en gebruiken workflowfuncties om elkaar vragen en taken te sturen. De eerste reacties op het product zijn zeer positief.

Wij zijn niet over een nacht ijs gegaan, stelt Guus Oldekeizer, manager ICT bij KroeseWevers. We hebben verschillende alternatieven onderzocht en een uitgebreide pakketselectie uitgevoerd. Onze keuze is op Exact Online gevallen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van het pakket. Daarnaast hebben wij een groot aantal cliënten dat nog met Exact voor Dos werkt. De mogelijkheid om Exact Online op precies dezelfde wijze te gebruiken, maakt de overstap voor deze cliënten erg eenvoudig. Inmiddels werken de eerste cliënten in Exact Online en de reacties zijn zeer positief. Exact Online vormt een mooie aanvulling op onze dienstverlening.

Wij zijn zeer verheugd met de keuze van KroeseWevers voor Exact Online, zegt Fou-Khan Tsang RA, Directeur Accountancy van Exact Software. Wij hebben met Exact Online een online boekhoudoplossing ontwikkeld die werkt voor ondernemers én accountants. Dus: snel boeken en snel zoeken, met de mogelijkheden om nauw samen te werken en gemakkelijk informatie te delen. Accountants kunnen daarnaast beschikken over specifieke instrumenten voor overzicht, analyse en rapportage. De software sluit ten slotte goed aan op de back-office van het accountantskantoor, dat op basis van Exact Online eenvoudig het jaarwerk kan verzorgen.

Over KroeseWevers
KroeseWevers is een accountantsorganisatie met 7 vestigingen in het Oosten van Nederland en 200 medewerkers. Deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid karakteriseren de dienstverlening van KroeseWevers. Zie