KNMG

KNMG Symposium: Ethische vraagstukken in de huidige werkomgeving van de arts Datum10-11-2005 t/m 10-11-2005
LocatieDomus Medica, Utrecht
GeĂŻnteresseerd in actuele of toekomstige ontwikkelingen in het artsenvak? Kom naar de KNMG symposia 2005.....
KNMG Opleidingen en Symposia gaat vanaf 2005 elk jaar vijf grootschalige symposia organiseren over belangrijke thema's en ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en het artsenvak. Via deze symposia willen we artsen informeren over actuele of toekomstige ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de beroepsuitoefening. Ook kunnen we te weten komen hoe artsen - praktiserend of in opleiding, ongeacht het specialisme - denken over deze voor hen belangrijke thema's en ontwikkelingen. Dat kan vervolgens weer van belang zijn voor het beleid van de KNMG. De verslagen van de twee symposia eerder dit jaar kunt u hier lezen:

23 februari 2005: Melden van fouten (bekijk hier een preview van de cd-rom van het symposium) 2 juni 2005: Gezondheidswinst. Wat doet de dokter aan preventie? En zet de volgende data alvast in uw agenda!:

15 september 2005: Taakherschikking en de gevolgen voor artsen 10 november 2005: Ethische vraagstukken in de huidige werkomgeving van de arts De symposia vinden plaats in Domus Medica in Utrecht. Wilt u per e-mail een uitnodiging ontvangen voor het symposium van uw keuze? Vul dan het interesseformulier in. De KNMG werkt nu ook in opdracht.