Gemeente Tilburg

Datum
9 november 2005

Afzender gemeente Tilburg zendt uit.

Het tweewekelijkse programma van de Gemeente Tilburg

Donderdag 10 november as. is het weer zo ver: een nieuwe aflevering van Afzender Gemeente Tilburg gaat de lucht in.

Dit keer in Afzender Gemeente Tilburg: "Vreeman op Sjouw" naar de Bredaseweg, de stand van zaken rondom het Pieter Vreedeplein en de PvdA praat met kinderen die willen dat de flexibele speeltuin in Tilburg West blijft. Ook pleit de TOP (Tilburgse Ouderen Partij) voor extra geld voor ouderen en geven burgers hun mening over het wel of niet verplaatsen van het winkelcentrum in Berkel-Enschot. Volop nieuws dus.

Afzender Gemeente Tilburg is iedere donderdag te zien vanaf 19.00 uur en wordt ieder half uur herhaald tot 01.00 uur. Om de twee weken komt AGT met een nieuwe uitzending, de herhalingen zijn te zien in de even weken.

Vanaf donderdag 3 november is het nieuwe AGT seizoen gestart. Het televisieprogramma van de gemeente wordt voortaan uitgezonden op TV 13, voorheen Kanaal 13. TV 13 is te vinden op Kanaal 26+, 512 Mhz en te zien in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Baarle-Nassau, Loon op Zand en Waalwijk.

Aflevering gemist? Bezoek de website van Afzender Gemeente Tilburg om alle fragmenten te bekijken deze is te vinden via www.tilburg.nl

Voor de pers:
Thomas Heesters, woordvoerder Burgemeester Vreeman, tel. 013 - 542 99 52


---- --