Digitale Gemeente Houten

Cursus "Muziek op Schoot" op nieuwe locatie!

donderdag 29 september 2005 - Bron: Muziek op schoot

De cursus "Muziek op Schoot", die tot nu toe plaatsvond bij kinderopvang Brummi, gaat verhuizen naar een andere locatie, namelijk het nieuwe wijkcentrum aan het Zijdemos 30 te Houten.

Kinderen van 7 maanden tot 4 jaar oud kunnen samen met hun hun ouder/ verzorger aan deze cursus deelnemen.

Er worden muzikale activiteiten gedaan; bewegen, dansen, experimenteren met eenvoudige instrumentjes/ materialen/ speelgoed, luisteractiviteiten en spelletjes die het contact tussen ouder en kind en/of de sociale contacten bevorderen.

Na inschrijving worden de deelnemers op leeftijd ingedeeld in groepen, zodat de activiteiten goed aansluiten bij de ontwikkelingsfase en belevingswereld van de kinderen.

Deze cursus wordt verzorgd door een gediplomeerd docente "Muziek op Schoot".

U kunt kiezen uit twee lesdagen, namelijk donderdagochtend of vrijdagochtend.

Op 10 en 11 november gaat de eerstvolgende cursus van start en in de lessen komen Sinterklaas en Kerstmis uitgebreid aan bod.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. Het lesgeld bedraagt 39,- per kind.

Voor verdere informatie kunt U een kijkje nemen op de website; www.muziekopschoot.com of contact opnemen met de docente via de e-mail; w.vdweijden@gawab.com of via tel.nr.; 030-6390508.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).