Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 328

datum: 2 november 2005

Deel Stichtse Rotonde dicht in nacht van 10 op 11 november

In de avond en nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 november is de buitenring van de Stichtse Rotonde tussen 20.00 en 06.00 uur gesloten voor het autoverkeer. Verkeer vanaf de Daam Fockemalaan naar de Stichtse Rotonde is dan onmogelijk. De omleidingroutes worden met borden aangegeven.

Het wegvak van de buitenring tussen de Daam Fockemalaan en de nieuwe turborotonde bij de Utrechtseweg wordt in een nacht opnieuw geasfalteerd.

Op vrijdagochtend 11 november worden alle wegen van en naar de Stichtse Rotonde weer voor het verkeer opengesteld. De nieuwe turborotonde en de nieuwe haakse aansluiting van de Utrechtseweg oost op de Stichtse Rotonde worden dan in gebruik genomen. In de daaropvolgende week hebben nog afrondende werkzaamheden plaats, die zonder afsluitingen voor het verkeer zullen worden uitgevoerd.

Meer informatie
Voor vragen en opmerkingen over de uitvoering van het werk, kan men contact opnemen met de Servicetelefoon van de Gemeente Amersfoort, telefoon 033 469 4869. Actuele informatie over stremmingen en omleidingsroutes in de stad is te vinden via 'Werk in uitvoering' op www.amersfoort.nl of in de rubriek 'De weg in de stad' in de wekelijkse Stadsberichten.

Informatie: Nandus van der Sluijs, communicatieadviseur SOB gemeente Amersfoort, telefoon 033 469 5011 of e-mail n.vandersluijs@amersfoort.nl Wouter J. den Hartog, commercieel manager KWS Utrecht, telefoon 06 502 265 93 of e-mail WdenHartog@kws.nl


---- --