Gemeente Tilburg

Datum
3 november 2005

Verkeerscirculatie binnenstad

Uitnodiging informatieavond op donderdag 10 november a.s. vanaf 19.00 uur

In juni 2005 is er een informatieavond over de verkeerscirculatie binnenstad geweest. Naar aanleiding van de inspraak zijn er twee nieuwe voorstellen voor de verkeerscirculatie binnenstad. Over deze voorstellen willen wij u graag persoonlijk informeren.

Informatieavond

In april 2006 start de uitvoering van het project cityring. Op donderdag 10 november organiseert de gemeente een informatieavond over de nieuwe verkeerscirculatie in de binnenstad. U bent van harte welkom in Villa de Vier Jaargetijden. De avond begint om 19.00 uur. Tot 19.30 uur kunt u de ontwerpen bekijken en daarover vragen stellen. Vanaf 19.30 uur worden de plannen nader toegelicht door de projectleider cityring en een verkeersdeskundige. Ook wethouder Aarts zal die avond aanwezig zijn.

Inspraak
U kunt ook schriftelijk reageren op de nieuwe voorstellen in de periode van 10 november tot en met 25 november. De nieuwe voorstellen worden in deze periode ook tentoongesteld in de stadswinkel in het Stadskantoor, Stadshuisplein 130. Uw reacties kunt u sturen naar:

Gemeente Tilburg
Dienst Gebiedsontwikkeling
t.av. Rob van Ekeren
Postbus 90157
5000 LL Tilburg

Meer informatie
Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Rob van Ekeren, projectleider cityring. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 86 68 of via e-mail: Rob.van.Ekeren@tilburg.nl. Voor meer informatie over het project cityring, kunt u ook kijken op www.tilburg.nl/cityring.


---- --