Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jamie Oliver producten vanaf 10 november in de winkel

Lekker koken als Jamie Oliver: easy and simple

Vanaf 10 november komt koken als Jamie Oliver weer een stukje dichterbij. Vanaf die datum brengt hij namelijk een eigen lijn producten in de Nederlandse winkels. Een mooie verzameling van onder meer de beste olijfoliën, antipasti, vinaigrettes, pestos en pastasauzen.

Eind oktober verscheen het nieuwe boek van Jamie Oliver in Nederland: Jamie's Italië. Een kookboek boordevol aansprekende en makkelijk te bereiden authentieke Italiaanse recepten. Als spin-off van het boek verbond Oliver zijn (merk)naam aan een reeks exclusieve, voorverpakte producten en keukenaccessoires. Van pastasauzen tot antipasti, van pesto's tot extra virgin olijfolie en van vijzels tot pastamachines.

Knapperige basilicum
"Let me do the hard work for you", aldus de wereldster en -kok. Hij doelt daarmee óók op zijn doel om lekker koken makkelijk en bereikbaar te maken voor iedereen. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij de samenstelling van de producten keek hij daarom zélf zeer kritisch naar de gebruikte ingrediënten. Het resultaat? De pesto proeft als verse pesto met knapperige basilicum. De gedroogde tomaten en artisjokkenharten worden bewaard in extra virgin olijfolie. En de pastasauzen worden vervaardigd uit alleen zongerijpte en verse ingrediënten. Om maar wat te noemen. "Keep it simple and easy", aldus the naked chef. Maar wel maximaal vers en smaakvol.

Vanaf 10 november
Verbakel & Seggelink B.V., één van Nederlands grootste leveranciers van (buitenlandse) kaasconcepten en mediterrane delicatessen, heeft het exclusieve importeurschap van dit nieuwe foodmerk 'Jamie Oliver®'. De eerste producten liggen vanaf 10 november in de schappen van Albert Heijn. Later zullen ook anderen volgen.

Meer informatie over de producten: www.verbakel-seggelink.com