Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

10-11-2005
Actuele aanbestedingen
Sluitingsdatum: 25 november 2005 14.00 uur.

Actuele aanbestedingen

Aanbesteding: Het wekelijks publiceren van de informatierubriek van de gemeente Stadskanaal in een huis-aan-huisblad / krant, alsmede het wekelijks huis-aan-huis bezorgen van de publicatie binnen de gemeente grenzen.

Sluitingsdatum: 25 november 2005 14.00 uur.


1. Aanbestedende dienst:
Gemeente Stadskanaal, Team communicatie
Contactpersoon mevrouw S.Schaap,
Postbus 140,
9500 AC Stadskanaal
E-mail s.schaap@stadskanaal.nl


2. Wijze van aanbesteden:
Gemeentelijke openbare procedure.


3. Door de gemeentelijke dienst aan de opdracht gegeven benaming: Het wekelijks publiceren van de informatierubriek van de gemeente Stadskanaal.


4. Omschrijving van de werkzaamheden:
Het éénmalig vormgeven aan de informatierubriek. Het wekelijks publiceren van de informatierubriek. Het wekelijks huis-aan-huis bezorgen van de informatierubriek.


5. Vorm van de opdracht en aanvang van de dienst: Contract voor een periode van één jaar ingaande op 1 januari 2006 met een optie tot verlenging van tweemaal één jaar.


6. Aanvraag van het aanbestedingsdocument: Aanmelding en aanvragen van het aanbestedingsdocument dient schriftelijk te geschieden onder punt 1 genoemd adres.

Indien een aanmelding wordt ingezonden door een combinatie van leveranciers dient ieder lid van de combinatie een verklaring te ondertekenen ingevolge welke alle tot die combinatie behorende ondernemingen gezamenlijk en hoofdelijk aansprakelijkheid aanvaarden voor de gestanddoening van de verplichtingen voortvloeiend uit de aanmelding en eventuele inschrijving alsmede de eventuele uitvoering van de overeenkomst. Tevens dient aangegeven te worden wie de leiding van de combinatie heeft en als verantwoordelijke gemachtigde jegens de aanbestedende dienst mag optreden.


7. Uiterste datum van aanmelding:
21 november 2005.


8. Taal:
De inschrijving en alle correspondentie dienen in de Nederlandse taal te zijn opgesteld.


9. Minimumeisen:
Bij de inschrijving dienen een aantal bewijsstukken, verklaringen en beschrijvingen te worden overlegd, inzake de beoordeling van de financiële, economische en technisch draagkracht van de dienstverlener. Tevens zullen als leveranciersselectie de uitsluitingscriteria worden gehanteerd. De inschrijver dient hiervoor in eerste instantie een eigen verklaring te verstrekken. Gedetailleerde minimumeisen staan omschreven in het schriftelijk op te vragen aanbestedingsdocument.


10. Gunningscriteria:
Economisch meest voordelige aanbieding