Randstad Holding NV

Randstad Holding nv
Diemermere 25, Diemen
Postbus 12600, 1100 AP Amsterdam z.o.

Persbericht

Randstad nu ook erkend Sociaal Secretariaat in België

Randstad Holding nv maakt een samenwerkingsovereenkomst bekend met het Belgische Algemeen Sociaal Secretariaat (A.S.S.). A.S.S. faciliteert werkgevers in het uitvoeren van de loonadministratie, het toepassen van de sociale

wetgeving en het nakomen van verscheidene fiscale verplichtingen. Daarnaast geven zij advies op het gebied van human resources. A.S.S. is een `erkend' sociaal secretariaat dat juridisch als vereniging wordt gezien.

"We gaan de samenwerking met A.S.S. aan vanwege hun sterke reputatie op het gebied van human resources solutions. Vanuit deze positie kan Randstad bouwen aan verdere groei in dit segment." aldus Herman Nijns, directeur Randstad België.

A.S.S.
A.S.S. is opgericht in 1945 en telt 26 medewerkers. Het bedrijf richt zich op de Belgische markt en had in 2004 een omzet van 1,4 miljoen.

Randstads strategie De samenwerking past goed in de strategie van Randstad om te groeien binnen HR solutions. Door de positie van A.S.S. als erkend sociaal secretariaat, biedt deze samenwerking goede groeikansen op de Belgische markt.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa en Noord- Amerika. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland, Polen en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht, Capac Inhouse Services, Tempo-Team, Otter-Westelaken en ProfCore. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS, Bloomberg: RAND.NA) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: http://www.randstad.com. HR Amsterdam nr 33216172

Datum
10 november 2005
Meer informatie
Frans Cornelis /
Eva Lindner
Telefoon
(020) 569 56 23


---- --