Uitnodiging uitreiking SOCUTERA-Prijs

Insignis communicatietrajecten

Een jury onder leiding van Violet Falkenburg zal vandaag de SOCUTERA-Prijs 2005 uitreiken. Deze prijs wordt toegekend aan de Goede Doelen-organisatie die de beste uitzending heeft gemaakt in het kader van SOCUTERA. In het afgelopen jaar zijn er voor SOCUTERA 22 nieuwe uitzendingen vertoond, die allemaal meedingen naar de Prijs. Die bestaat uit een fraai bronzen beeld en een gratis uitzending.

De uitreiking vindt plaats tijdens het SOCUTERA-seminar, dat vandaag plaatsvindt in de Media Academie in Hilversum. Goede Doelen-organisaties zullen er praten over een nieuwe zendtijdindeling. SOCUTERA is op weg naar een nieuwe indeling die meer recht doet aan de spanningsopbouw van de uitzendingen en Goede Doelen vaker in beeld brengt.

SOCUTERA heeft wekelijks drie maal tweeënhalve minuut televisiezendtijd beschikbaar voor Goede Doelen en maatschappelijke organisaties op Nederland 1, 2 en 3. Wekelijks is er een organisatie die op deze wijze haar activiteiten onder de aandacht brengt. SOCUTERA is in 1964 opgericht. De afkorting staat voor Stichting ter bevordering van Sociale en Culturele doeleinden door Televisie en Radio.

Het SOCUTERA-seminar begint vandaag, donderdag 10 november om 13:30 uur in de Media Academie. De uitreiking van de SOCUTERA-prijs 2005 staat om 16:00 uur op het programma.

Locatie: Media Academie, Noorderweg 2, 1221 AA Hilversum

Indien u interesse heeft in het bijwonen van het seminar, wilt u dit dan doorgeven aan:

InSignis Communicatietrajecten
tel. 0343-510984
fax: 0343-520027
e-mail: info@insignis.nl

Datum: 10 november 2005