Zwaar verkeersongeval N206

Noordwijk 10-11-2005 - Op 9 november 2005 vond omstreeks 15.45 uur op de provinciale weg N206 een zwaar verkeersongeval plaats. Een 58-jarige automobilist uit Noordwijk, raakte hierbij ernstig verwond.

De man reed op de provinciale weg vanuit de richting Katwijk richting De Zilk toen hij met zijn auto frontaal tegen de middelste pijler van het viaduct aanbotste. De auto kwam vast te zitten tussen de pijler en de vangrail waardoor het slachtoffer bekneld raakte in zijn voertuig. Er moesten twee takelwagens aan te pas komen en de brandweer om de man zo snel mogelijk uit zijn benarde situatie te bevrijden. Vervolgens werd hij met een ambulance overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Leiden. Zijn situatie is op dit moment stabiel.

Het is nog niet duidelijk wat de toedracht is geweest van het ongeluk. De verkeersdienst van Politie Hollands Midden doet hier onderzoek naar.

De N206 is enige tijd aan beide kanten van de weg afgezet. Hierdoor onstond een file. Het verkeer werd door Politie Hollands Midden zo veel als mogelijk omgeleid via Noordwijk.