Golfset Muzino te testen op simulator voor maximale prestatie

Protee

Golfset Muzino nu te testen op golfsimulator voor maximale prestatie. Introductie exclusieve Mizuno clubfitting met golfsimulator

Zaltbommel, 10 november 2005 - Op 10 november 2005 introduceert ProTee United de mogelijkheid om exclusief in privé-sfeer een Mizuno golfset te laten aanmeten met behulp van een geavanceerde golf simulator. Dit biedt de klant de zekerheid de best passende golfset aan te schaffen en de juiste investering te doen. Testen voor maximale prestaties
Mizuno is één van de leidende merken op het gebied van professionele golfmaterialen. Het is dan ook een merk in de hogere prijsklasse. Dat biedt echter nog geen zekerheid dat de materialen passen bij de techniek en de lichaamsbouw van de golfer. Daarom biedt ProTee United nu de mogelijkheid de materialen van Mizuno te testen op een golfsimulator. Daardoor weten klanten zeker dat ze de juiste materialen aanschaffen om maximaal te presteren op de golf course.

Gedetailleerde swinganalyse als basis
De ProTee Golf Simulator werkt met echte golfballen. De bal wordt gespeeld vanaf een kunstgras afslagmat en tegen een projectiescherm geslagen. High-speed sensoren registreren alle gegevens van de slag, die direct op een groot projectiescherm worden weergegeven. Iedere swing, chip, bunkerslag of put wordt geregistreerd. Na iedere slag volgt een gedetailleerde swinganalyse die de basis vormt voor een juiste clubkeuze.

Gratis service bij aanschaf
Tijdens en na de analyse is het direct mogelijk om Mizuno ijzers, woods en drivers uit te proberen op bijvoorbeeld de digitale versie van de golfbaan 'De Hilversumsche' of op een virtuele driving range. Voor het clubfitten worden kosten in rekening gebracht, die bij aanschaf van een Mizuno golfset worden verrekend. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u met ProTee United in Zaltbommel. Het nummer is 0418 654 950.

Over ProTee United
ProTee United B.V. ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geavanceerde golfsimulatie producten voor consumenten en ondernemingen wereldwijd. Het hoofdkantoor, de showroom en het wereldwijde distributiecentrum voor de golfsimulator producten zijn gevestigd in Zaltbommel.


----------------------------------