Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Apeldoorn / Greenwood Village, Co., USA - 10 november 2005

Binnenkort "streaming video" op RE/MAX Mainstreet extranet

RE/MAX opleidingen en vervolgtrainingen voor
aangesloten makelaars via internet

Vanaf januari 2006 zal RE/MAX International specifieke opleidings- en trainingsprogramma's wereldwijd aan de makelaars van het RE/MAX netwerk gaan aanbieden via het eigen extranet. Door aanmelding via het internet bij het RE/MAX Mainstreet extranet kunnen alle aangesloten makelaars dan volledige programma's volgen die tot voor kort alleen via het RE/MAX Satellite Network (RSN) in Noord-Amerika te ontvangen waren. Er wordt gebruik gemaakt van "streaming video" - een specifieke vorm van digitale video op internet - waardoor iedere gebruiker op elk geschikt moment een (deel van een) opleiding of vervolgtraining kan volgen.

Dankzij de sterk verbeterde technologieën voor zowel kwalitatieve video als hoge snelheid internetverbindingen is het nu mogelijk om uitstekende opleidingen en vervolgtrainingen via streaming video aan te bieden. "We hebben dit al een aantal maanden getest met delen van onze videoprogrammering en zullen het nieuwe project starten met een zestal volledige programma's", stelt Mike Ryan, senior vice president van RSN. "Het is de bedoeling om in de toekomst alle RSN-programma's die internationaal geschikt zijn op deze wijze aan te bieden."

Volgens Felix de Wit, Regional Director RE/MAX Nederland, is deze manier van aanbieden van extra opleidingsmogelijkheden weer een bewijs van de voordelen die het RE/MAX makelaarsnetwerk biedt. "Onze franchisenemers profiteren van de internationale kennis binnen het netwerk. Dat komt weer direct ten goede aan hun klanten."

Over RE/MAX
RE/MAX (Real Estate MAXimums) is al 32 jaar actief in de makelaardij. Inmiddels is de franchiseformule wereldwijd marktleider in de makelaardij, wat wordt bevestigd door Entrepreneur Magazine. RE/MAX is daarnaast marktleider in onder andere Zwitserland, Portugal, Israël Noorwegen, Turkije, IJsland, Zuid Afrika, Canada en de Verenigde Staten. RE/MAX staat voor 2005 op de 10e plaats van de Top 500 Franchiseorganisaties en op nummer 1 in de categorie onroerend goed. Daarnaast is RE/MAX de eerste makelaarsorganisatie ooit die een team in de Formule 1 sponsort: Jordan Grand Prix. RE/MAX Nederland heeft zich ten doel gesteld ook in ons land marktleider te worden.

Over de RE/MAX-formule
Franchisenemers van RE/MAX zijn zelfstandige ondernemers die een full-service makelaarskantoor leiden. De binnen zo'n kantoor, eveneens zelfstandig, functionerende makelaars kunnen gebruik maken van de kantoorfaciliteiten en het wereldwijde netwerk van RE/MAX, dat inmiddels 113.112 makelaars omvat, verbonden aan 5.799 kantoren in 58 verschillende landen. RE/MAX op internet: www.remax.nl



Ingezonden persbericht