Ingezonden persbericht


Altijd een passende leaseofferte

ALD Automotive breidt on-line-services uit met autoregelingmodule

Hoofddorp, 10 november 2005. ALD Automotive heeft zijn online offerte- en bestelmodule uitgebreid met een autoregelingmodule. Met deze nieuwe webapplicatie kunnen wagenparkbeheerders de leasenormen uit een autoregeling vastleggen, zelfs tot op het niveau van de individuele leaserijder. Leaserijders kunnen daarna alleen nog offertes maken en auto's bestellen die volledig in overeenstemming zijn met de autoregeling en individuele afspraken.

De nieuwe beheerapplicatie biedt veel flexibiliteit. Zo kunnen wagenparkbeheerders er niet alleen meerdere categorieën leaserijders mee vastleggen, maar zelfs afwijkingen en uitzonderingen per individuele leaserijder. De budgetten kunnen worden bepaald op basis van (norm)leaseprijzen of (norm)catalogusprijzen. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld merken en carrosserievormen uit te sluiten, of juist opties en/of accessoires verplicht te stellen. En kan er worden vastgelegd of overschrijding van de norm wel of niet is toegestaan.

De autoregelingmodule levert wagenparkbeheerders veel tijdwinst op. Met de module kunnen immers offertes worden gemaakt zonder tussenkomst van de wagenparkverantwoordelijke. En een individuele leaserijder krijgt alleen nog offertes te zien die aan alle voor hem of haar geldende voorwaarden voldoen. Dat voorkomt veel vragen.

Carel Bal, algemeen directeur van ALD Automotive, is verheugd over de nieuwe applicatie: "We hebben de module in nauwe samenwerking met klanten ontwikkeld en de flexibiliteit ervan wordt erg gewaardeerd. Wij hopen hiermee nog verder tegemoet te komen aan de wensen van onze klant."


- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 557.000 voertuigen en 3000 werknemers in 28 landen behoort ALD Automotive tot de top-drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie:
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: +31 (0)20 - 658 70 00
E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com