Gemeente Haarlem


10 november 2005

322/2005
Gemeente Haarlem, het college van burgemeester en wethouders

Persbericht


Foto-actie van al@din

Van 7 november tot en met 11 december 2005 heeft al@din een actie, waaraan ook jij kunt meedoen! De actie houdt in dat je een foto moet opsturen, die je maakt naar aanleiding van een vraag & antwoord uit de Kennisbank van al@din. Hiermee maak je hiermee kans op een Sony portable playstation.

Wat is al@din?

Al@din is de persoonlijke vraagbaak van Bibliotheek.nl. Via e-mail geeft al@din gratis antwoord op alle mogelijke vragen. Probeer al@din door zelf een vraag te stellen. Controleer, voordat jij je vraag verstuurt, eerst of je al in de Kennisbank staat door te dubbelklikken op: 'Is mijn vraag al eerder gesteld?'

Actie op al@din-site

Zoek in de Kennisbank van al@din een vraag op waarop jij graag het antwoord wilt weten. Bijvoorbeeld de vraag: 'Hoeveel calorieën verbrand je met sporten?'. Je vraag mag natuurlijk ook gaan over héél iets anders. Zoek het bijbehorende antwoord op in de Kennisbank. Waar het dan om gaat is dat je dan een foto opzoekt of een foto maakt, dat bij jouw vraag en het antwoord uit de Kennisbank past. Laat je bijvoorbeeld zelf op de foto zetten terwijl je 'peentjes zweet'.
Vier Sony portable playstations

Stuur de vraag, het antwoord en bijpassend beeld op naar aladin@bibliotheek.nl. Doe het wel snel, want alleen tussen 7 november en 11 december 2005 geven wij vier Sony portable playstations weg. Vanaf 9 januari worden de winnende inzendingen gepubliceerd op de (vernieuwde) al@din-website. Maar wij zullen je ook persoonlijk een mailtje sturen.

Meer weten? Bel met 023 - 511 53 00.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gemeente Haarlem