Ingezonden persbericht


Persbericht

Margraten, 10 november 2005

Chocolade-kerstkaart biedt eetbaar alternatief voor traditionele briefprent

Nieuw: een kerstkaart om op te (vr)eten

MARGRATEN - Wie zoekt naar een alternatief voor de jaarlijkse standaard kerstkaart, moet eens kijken op www.chococard.nl. Daar zijn de kerstkaarten om op te vreten. Letterlijk, want ze zijn gemaakt van chocolade.

Het idee voor de chocolade-kaart is even simpel als verrassend. De chocolade kerstkaart zit in een fraaie enveloppe, geheel in kerstsfeer. Deze wordt, samen met een persoonlijke boodschap die je op de kaart schrijft, via de post bij de ontvanger afgeleverd. "De traditionele kerstkaart kennen we zo langzamerhand wel", stelt Eric Zetz van Cherio, bedenker van het concept. "Het leuke van de chocolade-kaart is dat hij zo enorm opvalt. Ontvangers laten hun kaart gegarandeerd aan alle vrienden en bekenden zien. In veel gevallen zal de kaart eerst een tijdje staan te pronken voordat hij er echt aan moet geloven." Overigens biedt Cherio niet alleen een serie lekkere en verrassende kerstkaarten. Er komen in november ook kaarten voor andere speciale gelegenheden, zoals Valentijnsdag, verjaardagen, geboortes, of gewoon zonder thema. De chocolade kaarten zijn onder meer te bestellen via www.chococard.nl, op het witte gedeelte van www.detelefoongids.nl, in diverse winkels landelijk en in verschillende Schiphol-winkels.

Op de site www.chocoshop.nl kan men terecht voor het volledige chocolade aanbod van Cherio. Daar worden ook andere originele chocolade producten als Scrabble in Chocolade en HotChoc's aangeboden. Alle chocolade producten kunnen ook worden voorzien van een persoonlijk ingesproken boodschap die de ontvanger kan uitluisteren op de speciale 035-telefoonlijn.

(Voor zakelijke bestellers vindt men op www.chocoshop.nl naast de standaard kaarten ook de personalisatie mogelijkheden.)



Ingezonden persbericht