Ingezonden persbericht


Persbericht

Belkin brengt licht in de donkere dagen

Desktop-producten met warme gloed zorgen voor gezelligheid op het bureaublad

Belkin, Schiphol-Rijk, 10 november 2005 - Nu de donkere dagen voor Sinterklaas en kerst in aantocht zijn, introduceert Belkin, toonaangevende producent van connectiviteitsoplossingen, een speciale productbundel. Deze kerstbundel omvat een lichtgevende optische muis en een lichtgevende muismat met een ingebouwde 4-poorts hub.

De lichtgevende optische muis van Belkin is zowel praktisch als leuk. Het is een comfortabel vormgegeven muis die functionaliteit combineert met een mooi uiterlijk. De speciale vormgeving is gericht op zowel links- als rechtshandigen en de 800 dpi-sensor verzekert de gebruiker van optische precisie. De LED's in verschillende kleuren zorgen voor speciale verlichting van het bureaublad en maken werken, huiswerk maken of gamen een beetje leuker. De muis heeft een PS/2-adapter en is geschikt voor PS/2 en USB. Er is ook een nieuwe, witte versie.

De lichtgevende muismat met geïntegreerde 4-poorts hub heeft een extra glad oppervlak om de functionaliteit van zowel scroll- als optische muizen te optimaliseren. Als de muismat verbonden is met de USB-poort van de computer, geeft hij een zachtblauwe gloed af. De vier hi-speed USB 2.0-poorten in de muismat zijn geschikt voor aansluiting van accessoires als medialezers, flash-drives en digitale camera's. De mat is ook geschikt voor USB 1.1 en werkt met zowel trage als snelle apparaten. De muis en muismat zijn samen in een speciale, aantrekkelijk geprijsde kerstbundel verkrijgbaar.

Belkin biedt ook een lichtgevende optische mini-muis. Omdat hij kleiner is dan andere muizen, is hij gemakkelijk mee te nemen op reis. Hij is ideaal voor gebruik in vliegtuigen en treinen, eigenlijk overal waar maar weinig ruimte is. Ook deze muis heeft LED's in verschillende kleuren die de werkplek verlichten.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesverkoopprijs voor de lichtgevende optische muis (F8E856eaGLO) is ¤ 35,95 inclusief BTW De adviesverkoopprijs voor de lichtgevende muismat (F8E586eaGLO) is ¤ 28.95 inclusief BTW De adviesverkoopprijs voor de speciale kerstbundel met bovenstaande producten (F8E586eaGLO en F8E856eaGLO) is ¤ 39,95 inclusief BTW De adviesverkoopprijs voor de optische mini-muis (F8E836eaUSB-GLO) is ¤ 25.95 inclusief BTW

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Afbeeldingen van deze producten voor print of reproductie zijn te vinden op http://images.belkin.com/partnumber

Over Belkin
Belkin (www.belkin.nl) is wereldwijd marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en biedt een brede reeks innovatieve producten voor de computer, elektronische- en audiovisuele apparatuur en de mobiele consument. Het productportfolio bestaat uit 255 wereldwijde patenten en beslaat de belangrijkste technologieën op het gebied van randapparatuur en accessoires:


* USB- en FireWire®-apparaten, hubs en PCI-kaarten
* Netwerkproducten voor het creëren van draadloze en bekabelde netwerken
* KVM (keyboard, video, mouse)-switches

* Kabels en apparaten voor gemeenschappelijk gebruik van randapparatuur
* Spanningsbeveiligers en Uninterruptible Power Supplies
* MP3- en Apple iPod-accessoires

* Accessoires voor mobiele telefoon, PDA en andere mobiliteitsproducten
* Invoerapparatuur en Bluetooth®-oplossingen
* PureAV componenten, interconnectoren en spanningsbeveiligingsproducten

Belkin is in 1982 opgericht door twee ondernemers in een garage in Californië en heeft op dit moment kantoren in Europa, Noord-Amerika, Australië en het Verre Oosten. Het Europese hoofdkantoor en distributiecentrum bevindt zich in het Engelse Northamptonshire. Daarnaast zijn er ondersteunende kantoren gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zweden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sany de Roos van Belkin:

Belkin BV
Sandy de Roos
Tel. +31 (0)20 654 7329
sandyr@belkin.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS:

LEWIS Communications
Maud Geerbex
Tel. +31 (0 )40 235 46 00
maudg@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com