Ingezonden persbericht


Persbericht

BVO breidt uit met docenten Sjoerd Jellema en David van Dinther

Nieuwegein, 10 november 2005 - Bij het BVO Training Center, het opleidingencentrum voor automatiseringspecialisten en IT gebruikers, zijn Sjoerd Jellema en David van Dinther als docent in dienst getreden.

Sjoerd Jellema heeft diverse functies binnen de verzekeringsbranche vervuld alvorens hij de stap naar het docentenvak maakte. "Het voordeel van docent zijn is dat je een kijkje kan nemen in verschillende organisaties en met steeds verschillende projecten bezig bent. Dat maakt het afwisselend", aldus Jellema.

In tegenstelling tot Sjoerd Jellema is David van Dinther altijd al als docent actief geweest. Na het afronden van zijn opleiding in 1996 is hij direct begonnen met het geven van Excel basiscursussen. "Lesgeven is echt mijn roeping, geen dag is hetzelfde, je ziet veel verschillende bedrijven van binnen en het geeft voldoening omdat je meteen resultaat ziet. Ik kan daar enorm van genieten", aldus Van Dinther. "Het pluspunt van BVO is dat we niet alleen op locatie trainen maar dat het bedrijf ook eigen lokalen heeft. Op deze manier heb ik meer contact met collega's", vertelt Van Dinther.

Beide docenten houden zich bezig met officetrainingen, applicatietrainingen en mentoring. Mentoring is ervoor bedoeld de mensen die zelfstudie doen te blijven motiveren en stimuleren. Er wordt controle uitgevoerd op de planningen en de gehaalde prestaties. De applicatietrainingen worden over het algemeen bij de klant intern gegeven om de medewerkers te trainen op de specifieke op maat gemaakte applicatie van het betreffende bedrijf.

Over BVO
BVO Training Center is een belangrijke ICT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Het bedrijf verzorgt trainingen voor systeembeheer, programmering, internetontwerp en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten. Het bedrijf is in 1990 opgericht en heeft veel opzien gebaard met het trainingsprogramma Bootcamp, een cursusversneller die niet alleen leidt tot veel tijdwinst, maar ook tot aanzienlijk lagere kosten. BVO was indertijd de grondlegger en pionier van dit leersysteem. Momenteel maakt het bedrijf een sterke groei door. BVO heeft in de eerste zes maanden van dit jaar de omzet met 60% kunnen laten groeien vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar. BVO Training Center is een gecertificeerde opleider voor Microsoft en Linux. In samenwerking met Hogeschool NOVI biedt BVO tevens de kopstudie Informatica aan. Kijk voor meer informatie op www.bvo.nl.

BVO Training Center B.V.
Rik Boelhouwer
Dukatenburg 99
3437 AB Nieuwegein
t: (030) 600 91 00
e: boelhouwer@bvo.nl

Lubbers & De Jong BV
Maartje van Oeveren
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
t: (020) 421 05 65
e: maartje@l-dj.nl