Datum: 20051110 Titel: Audax genomineerd voor Erasmus award Subject was: APS: Audax genomineerd voor Erasmus award

(T.A.V.: redactie)

Titel: Audax genomineerd voor Erasmus award

AUDAX
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 12-09-2005 10:22

De vakgroep Strategie & Omgeving van de RSM Erasmus University heeft Audax genomineerd voor de Erasmus Award Meest Competitieve en Innovatieve Organisatie van 2005. Op 10 november a.s. zal een deskundige jury uit de vijf genomineerde organisaties de winnaar bekendmaken.

Carel Bikkers, Voorzitter Hoofddirectie: Audax heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het optimaliseren van haar dienstverlening, maar verloor daarbij haar belangrijkste doel; het uitgeven, distribueren en verkopen van boeken en tijdschriften niet uit het oog. Een nominatie voor deze award is dan ook een kroon op ons werk.

De jury zal bij het bepalen wie het meeste innovatiesucces heeft geboekt aandacht besteden aan managementvaardigheden en organisatieprincipes, naast het stimuleren van technologische innovaties van de genomineerde bedrijven.

Audax is een veelzijdige organisatie die zich in de breedste zin van het woord bezighoudt met het uitgeven en verspreiden van media- en aanverwante producten. Vanuit het Audax-complex in Gilze worden wekelijks circa 3 miljoen exemplaren tijdschriften, Nederlandse en buitenlandse kranten, boeken en kantoorartikelen verzonden.

(einde persbericht)