Politie Zeeland


---


W-7171-2005 Diefstal uit auto, Oost-Souburg

Tussen woensdagavond 19.00 uur en donderdagochtend 07.10 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Zaanstraat in Oost-Souburg.
Uit de auto zijn navigatieapparatuur en een mobiele telefoon met een totale waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
Uit een andere auto die geparkeerd stond aan de Zaanstraat zijn waardepapieren en geluidsapparatuur met een waarde van enkele tientallen euro's weggenomen.
Biede auto's zijn opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.
Een derde auto die geparkeerd stond aan de Zaanstraat is gepoogd open te breken. Het totale schadebedrag is onbekend.

O-7172-2005 Onder invloed de greppel in
Donderdagavond rond 20.30 uur vond er op de Kooijmansweg in Renesse een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit Burgh Haamstede reed over de Kooijmansweg in Renesse. In een bocht raakte hij door onbekende oorzaak in de berm en kwam tot stilstand in een greppel.
Uit ademanalyse bleek dat de man 1,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.