Ingezonden persbericht


Informatieavond Woonzorgnet in Renkum

Op donderdag 10 november 2005 organiseert Dorpsplatform Renkum-Heelsum een informatieavond over de mogelijke komst van particuliere zorgaanbieder Woonzorgnet in Renkum. De avond begint om 19.00 uur en vindt plaats in het kantoor van Woonzorgnet, Nieuwe Keijenbergseweg 171 in Renkum.

Met deze informatieavond wil het Dorpsplatform inwoners van Renkum, en zeker de direct aanwonenden, vooraf goed informeren over de toekomstige buren. Er wordt een presentatie verzorgd en u heeft ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Naast medewerkers van Woonzorgnet, is een aantal leden van het Dorpsplatform Renkum-Heelsum en enkele medewerkers van de gemeente Renkum aanwezig. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Wat doet Woonzorgnet?
De mogelijke komst van particuliere zorgaanbieder Woonzorgnet heeft bij sommige bewoners van de gemeente Renkum enige vragen opgeroepen. Inmiddels is er al meer duidelijk wat de bedoeling is. Woonzorgnet is een zorgaanbieder die volgens een concept van vraaggestuurde zorg en 24-uurs begeleiding, cliënten begeleidt naar zelfstandig wonen. In de meeste gevallen gaat het om mensen die sociaal maatschappelijke ondersteuning nodig hebben. In Renkum richt Woonzorgnet zich op de doelgroep in de leeftijdscategorie 40+.