Ingezonden persbericht

Doe-het-zelf-makelaardij via Internet

Met een eigen website van uw woning verkoopt u beter

VEENENDAAL, 20051110 -- INNONET en 1Multimedia lanceren een nieuw concept op Internet via de website www.zetjehuistekoop.nl. Woningbezitters die hun woning willen verkopen zonder tussenkomst van een makelaar, kunnen via Zet je huis te koop.nl een website aanvragen en die heel eenvoudig vullen met alle informatie over hun eigen woning. Een mooie uitdaging voor de doe-het-zelf makelaar die geen makelaarsprovisie wil betalen, maar toch professioneel voor de dag wil komen.


Het huisadres wordt een domeinnaam
Bij het verkopen van een woning via Internet is een eigen website een goed begin. Hierop kan men eenmalig alle informatie over de woning plaatsen met de mooiste foto's en omschrijvingen. Later nog iets wijzigen, gaat heel eenvoudig in het online beheer van de woningsite.
Voor elke woningsite wordt het adres als domeinnaam geregistreerd. Is het adres van een te verkopen woning bijvoorbeeld Dijkstraat 60, dan wordt het adres van de woningsite www.dijkstraat60.nl. Als de woningsite klaar is, kunt u deze aanmelden bij tal van aanbodsites, hier kunt u dan volstaan met een verwijzing naar uw eigen site waar alle informatie over de woning te vinden is.

Ondersteuning bij de verkoop
Elke klant van Zet je huis te koop.nl krijgt toegang tot een uitgebreide website volop informatie over alles wat zoal komt kijken bij het verkopen van een woning. Dit varieert van te downloaden optieverklaringen en koopaktes tot een uitgebreide cursus 'Zelf je huis verkopen'. Ook is er een groot aantal links verzameld naar websites waar een woningsite aangemeld kan worden, om de verkoop een duwtje in de rug te geven. Bovendien biedt het team van Zet je huis te koop.nl aanvullende diensten zoals het verzorgen van een woningpresentatie op papier of het ontwerpen van raamposters op A3-formaat. Bovendien is het mogelijk 360 graden foto's van een woning te laten maken.

Het actuele aanbod aan woningsites zal steeds te vinden zijn op www.zetjehuistekoop.nl. Voor deze website wordt binnenkort een grote reclamecampagne gestart.