Eemland noord, 10.10 uur

Utrecht 11-11-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Steekpartij

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Donderdagmiddag omstreeks 17.30 uur kwam bij de politie de melding binnen van een steekpartij in een woning in Bunschoten. Ter plaatse aangekomen bleek een 42-jarige man in zijn woning te zijn gestoken met een mes. Ter plaatse kon een 16-jarige verdachte worden aangehouden. Aanleiding voor de steekpartij ligt in de relationele sfeer.

Bestuurders onder invloed

BUNSCHOTEN Donderdagmiddag hield de politie een alcoholcontrole op De Kronkels. In totaal werden 195 blaastesten gehouden en bij geen van allen werd alcohol geconstateerd.

EEMNES/BAARN Donderdagavond hield de politie een alcoholcontrole op de Wakkerendijk. In totaal werden 128 blaastesten gehouden. Om 20.00 uur werd een 42-jarige bestuurder uit Groningen aangehouden op de Wakkerendijk. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn (355 ug/l) en ontving een proces-verbaal en een rijverbod.

BAARN In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie omstreeks 03.15 uur een bestuurder gecontroleerd op de Torenlaan. De 21-jarige man uit Bussum bleek onder invloed van alcohol te zijn (205 ug/l) en ontving een proces-verbaal en een rijverbod.