Audiotex Nederland kiest opnieuw voor COLT Telecom

Audiotex nederland b.v.

Audiotex Nederland kiest opnieuw voor COLT Telecom

Amsterdam, Rotterdam, 11 november 2005

Audiotex Nederland heeft voor zijn infrastructuur opnieuw gekozen voor COLT Telecom. De relatie tussen beide bedrijven begon in juni 2002 en is nu voor een periode van nog eens drie jaar bekrachtigd. Audiotex is met een succesvolle geschiedenis van ruim 20 jaar de service provider met de meeste ervaring in Nederland op het gebied van multimediale 0800 en 090x-diensten. COLT Telecom levert de netwerkinfrastructuur waarop de diensten van de Rotterdamse onderneming mogelijk worden gemaakt.

Audiotex heeft de beschikking over in totaal 2.660 lijnen die zijn verdeeld over redundant uitgevoerde platformen op vier Europese bestemmingen. Door deze spreiding is een optimale dienstverlening altijd gegarandeerd. Audiotex en COLT hebben een wederkerige relatie. Zo is Audiotex supplier van COLT voor IVR services, terwijl COLT met haar Europese netwerk overflow naar de verschillende platformen realiseert. Het netwerk van het telecombedrijf is sinds oktober 2005 ook ingericht om medianummers op te vangen, waarbij Audiotex de additionele diensten verzorgt. Beide bedrijven zijn ook een promotionele campagne gestart voor het gezamenlijke mediaplatform dat opvang voor grootscheepse RTV-acties mogelijk maakt.

Drs. ing. Th. A. (Dick) Bakker, CEO van zowel Audiotex als van de international opererende moeder Crystal Communications B.V.: 'Naast de twee locaties in Nederland, is COLT ook de Telecom provider voor onze platformen in London en Düsseldorf. Het zijn echter niet alleen het Europese netwerk van COLT, haar flexibiliteit en scherpe prijzen die de doorslag hebben gegeven de relatie te verlengen, maar vooral ook de stabiliteit en zakelijke integriteit van het bedrijf. Dit laatste uit zich met name in de verwezenlijking van het door onze beide bedrijven hoog in het vaandel staande adagium 'afspraak = afspraak!'.

Henri van der Vaeren, Managing Director BeNeLux van Colt Telecom: 'Ik ben zeer blij met de continuering van onze samenwerking. Al lange tijd versterken beide bedrijven elkaar en dat doen we niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Wederzijds weten we wat we aan elkaar hebben. Die zekerheid stelt onze teams in staat optimaal te functioneren en boven zichzelf uit te stijgen. De relatie met Audiotex is een goed voorbeeld van de betrokken manier waarop COLT Telecom samenwerkt met talloze bedrijven in Nederland én daar buiten.'