Gemeente Zwolle

Nieuwe film over Zwolle te zien tijdens filmfestival Fraterhuis

De film over Zwolle, die dinsdag 8 november 2005 in première ging, is dit weekend tijdens het filmfestival van filmtheater Fraterhuis te zien. Op zondag 13 november wordt Zwolle, mijn stad, als voorfilm getoond.

De nieuwe film over Zwolle komt ruim tien jaar na de eerste diaklankbeelden van de stad. Burgemeester Henk Jan Meijer introduceerde afgelopen dinsdag de nieuwe film met veel trots. De tien minuten durende film toont volgens hem de stad Zwolle zoals hij er graag over praat. Maar het is vooral het gevoel van Zwolle dat de film wil overbrengen. En volgens het publiek is dat zeker gelukt. Menigeen sprak van 'kippenvelmomenten'.

Nieuwsgierig?
Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwe film over Zwolle? Bezoek dan op zondag 13 november het filmfestival van het Fraterhuis. Of loop eens binnen bij het informatiecentrum van de Gemeente Zwolle aan de Sassenstraat (ingang VVV). Daar wordt de film vanaf 14 november doorlopend vertoond. Ook is hij daar te koop voor 5 euro. De dvd is verpakt in een mooie brochure over Zwolle.