Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


13 november 2005


Didam- Politie onderzoekt vechtpartij

De politie onderzoekt een vechtpartij waarbij een 30 jarige man uit Didam een steekwond heeft opgelopen. De politie heeft een 47 jarige man uit Didam aangehouden die ervan verdacht wordt het slachtoffer te hebben gestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De vechtpartij ontstond in de nacht van zaterdag op zondag rond 01:00 uur aan de Rozenstraat te Didam.


Doetinchem- Vernielingen bij een horecagelegenheid

De politie stelt een onderzoek in naar openlijke geweldpleging die vrijdagavond rond 20:45 uur heeft plaatsgevonden bij een horecagelegenheid aan de Grutstraat te Doetinchem. Bij een horecagelegenheid zijn diverse ramen met meubilair ingegooid. Daarnaast zijn er nog twee personenauto's vernield die in de nabijheid geparkeerd stonden.


Doetinchem- Twee mannen verdacht van mishandeling

De politie onderzoekt een mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00:30 uur heeft plaatsgevonden. De politie heeft een 16 jarige man uit Zelhem en een 16 jarige man uit Doetinchem aangehouden en ingesloten. Vermoedelijk zijn deze mannen betrokken bij een vechtpartij waarbij een 18 jarige vrouw uit Zeddam geslagen is. Ook een 20 jarige en een 23 jarige man uit 's-Heerenberg hebben verwondingen opgelopen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Aalten- Aanrijding tussen een fietser en een bromfietser

De politie onderzoekt een aanrijding tussen een fietser en een bromfietser. In de nacht van zaterdag op zondag rond 23.45 uur is een 17 jarige man uit Aalten gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed op zijn bromfiets op het fietspad langs de Bredevoortsestraatweg in de richting van het tunneltje. In tegengestelde richting kwam een 15 jarige fietser uit Aalten. Vermoedelijk hebben zij elkaar geraakt bij het passeren met beide sturen. De bromfietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

//////////////////////////////////////////////////////////Einde berichten/////////////////////////////////////

Nadere informatie:
Alice von Piekartz
0900-8844


---- --