Vereniging van communicatie advies bureaus (VEA)

14/11/2005 Kwaliteit in de Krant

Onderwerp van deze bijeenkomst is productie van advertentiemateriaal. Per 1 januari 2005 heeft Cebuco (marketing organisatie van de Nederlandse dagbladen) nieuwe digitale aanlever- en full colour kleurenstandaarden geïntroduceerd voor de productie van advertentiemateriaal. Onder de naam KWiK (Kwaliteit in de Krant) is in 2004 met de nieuwe standaard proefgedraaid in de hele keten van DTP / lithografie, via de dagbladuitgevers, tot en met krantendruk.

Om de consequenties van deze nieuwe 2005 Cebuco advertentie aanleverstandaard onder uw aandacht te brengen organiseert de VEA samen met de KWIK werkgroep / Nederlandse Dagblad Pers twee verschillende workshops voor de doelgroep operations etc. en voor de doelgroep dtp, studio.

Voor operations, productie- en traffic managers zal duidelijk worden: § welke nieuwe Cebuco 2005 standaarden en wat houden deze in § hoe met cPDF advertentiebestanden en bijbehorende controle proeven moet worden omgegaan.

Daarna kun je al je prangende vragen of opmerkingen plaatsen! En de borrel volgt Kortom, een interessant thema met veel informatie.

Datum: 14 november 2005
Tijd: ontvangst 15:00 uur. Start bijeenkomst 15:30 uur Lokatie: Fontaine Royale, Amstelveen
Aanmelden: buit@vea.nl
Gratis voor VEA leden.