AutoRai

Winter meerwaarde weken bij Nissan

(10/31/2005)
Nissan-rijders kunnen de winter met een gerust hart tegemoet zien. Niet alleen omdat ze in een Nissan rijden, maar ook omdat Nissan-dealers in de periode 14 november tot en met 9 februari flink uitpakken met veel aantrekkelijke winterse aanbiedingen. Het aantrekkelijkst is wel de gratis Winter-Klaar Inspectie (t.w.v. ⬠24,50) op zaterdag 19 november. Hoewel Nissans op alle fronten tegen het winterse weer bestand zijn, kan het natuurlijk geen kwaad om essentiële zaken als de ruitenwisserbladen, de banden en de V-snaar te checken. En dat is precies wat er gebeurt tijdens de Nissan Winter-Klaar Inspectie. Normaal kost zoân inspectie ⬠24,50, maar op zaterdag 19 november wordt elke Nissan kosteloos geïnspecteerd.

Lekker van Nissan
Bovendien ontvangt iedereen na de Winter-Klaar Inspectie een smakelijke verrassing! Degenen, die nog geen Nissan_Card bezitten, krijgen ook nog eens de Winter_Service_Card. Deze biedt verschillende voordelen. Zo geeft de kaart onder andere tot 1 april 2006 recht op de 24-uurs Nissan Alarm Service in Nederland en de rest van Europa Op 19 november staan ook de occasions extra in de belangstelling. Wie op die dag een occasion koopt, hoeft hem pas over twaalf maanden te betalen, óf hij of zij kan kiezen voor een financiering tegen nul procent rente. De financieringsaanbiedingen lopen van 19 november tot en met 3 december en het (aflopend) krediet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsmerk van RCI Financial Services te Woerden.

Vele kortingen
Goede verlichting is onmisbaar tijdens de donkere dagen. Daarom heeft Nissan nog een aantrekkelijke aanbieding in petto voor zijn rijders: 2 lampen halen, 1 betalen. Deze aanbieding geldt voor iedere 2de H1, H3, H4 en H7 lamp en is exclusief montage. En er is meer: artikelen als sneeuwkettingen, winterbanden, een winterset, de Nissan Schadehulpset en de TomTom-navigatiesystemen zijn extra voordelig. Wie een accu aanschaft, betaalt tijdelijk slechts de helft van de normale prijs, en op ruitenwisserbladen geldt een korting van 35 procent. Er is nóg een reden om spoorslags naar de Nissan-dealer te vertrekken: het unieke, gratis APK for Life. Elke Nissan-rijder die zijn auto laat onderhouden en repareren bij de officiële Nissan-dealer, kan erop rekenen dat hij of zij nooit een cent voor een APK hoeft te betalen.