BedrijfsautoRAI

Volkswagen bedrijfswagens levert KPN duizendste Caddy

(11/14/2005)
De samenwerking tussen KPN en Volkswagen heeft een mijlpaal bereikt met de levering van de duizendste Caddy. De aflevering vond plaats in het onlangs geopende Volkswagen Bedrijfswagencentrum Van Mossel in Tilburg. De voertuigen zijn in gebruik bij de installatie- en onderhoudsmonteurs van âs lands grootste leverancier van telecommunicatie.
De Koninklijke KPN zet de Volkswagen Caddy sinds drie jaar in. Dit gebeurde na een uitgebreide test van een selectie van bestelwagens van verschillende merken. De eerste serie van 250 Caddyâs betrof nog het vorige model; sinds twee jaar zijn 750 van de nieuwste generatie Caddyâs in gebruik gesteld. De levering geschiedt via twaalf gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagencentra. Het onderhoud gebeurt bij de dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer.

Duizend Caddyâs
De duizend Caddyâs zijn in gebruik bij de technici van KPN, die op locatie telefooninstallaties installeren, onderhouden en repareren. Afhankelijk van de inzet maken zij gebruik van een Caddy met een laadvermogen van 500 kg of 800 kg. Beide uitvoeringen van de bedrijfswagen zijn voorzien van een 2.0 liter SDI-dieselmotor van 51 kW/70 pk.

Toegankelijkheid
Zowel de bestuurders als de wagenparkbeheerder van KPN zijn zeer te spreken over de Volkswagen Caddy. Zij roemen de ergonomie van het bestuurderscompartiment, de prettige rijeigenschappen, de toegankelijkheid van de laadruimte, de service van de dealers en de gunstige exploitatiekosten van het intensief gebruikte voertuig. KPN houdt de Caddyâs vijf jaar in gebruik.

Sleutels en oorkonde
De duizendste Caddy is in ontvangst genomen door de heer Cees van der Want, senior contractmanager van KPN. De heer Joost Ter Brugge, bedrijfsdirecteur van Bedrijfswagencentrum Van Mossel, reikte de sleutels en een oorkonde uit. Namens importeur Ponâs Automobielhandel was de heer Willem Trip, directeur Volkswagen Bedrijfswagens, bij de feestelijke aflevering in Tilburg aanwezig.