Gemeente Stein


Uw internetaangifte bij de politie
14-11-2005
Uw internetaangifte bij de politie
Er zijn tot 25 juli van dit jaar al diverse aangiften via internet binnengekomen bij de politie. Onder andere aangifte van diefstal van fiets/bromfiets/auto of diefstal van goederen. Ook vernieling van openbaar vervoer, openbaar gebouw of andere goederen.

Wat gebeurt er met uw aangifte
Allereerst wordt er gekeken of er voldoend aanknopingspunten zijn om een verder onderzoek in te stellen. Is dit niet zo dan wordt de aangifte opgeslagen in de administratie en bij een eventueel verband met een andere zaak in behandeling genomen. U krijgt hier bericht van.

Als er voldoende aanknopingspunten zijn voor een verder onderzoek dan wordt gekeken naar de ernst van het feit. Als de aangifte niet verder wordt behandeld krijgt u daar bericht van. U kunt hiertegen protesteren d.m.v. het schrijven van een brief aan de Officier van Justitie waarin u vermeldt waarom u het niet met de beslissing eens bent. Medewerkers van Bureau Slachtofferhulp kunnen u helpen met het schrijven van een brief.

Als uw aangifte verder wordt onderzocht kan het enige tijd duren voordat er resultaten bekend zijn. Wilt u meer weten dan kunt u dit navragen op het politiebureau van Stein.