Politie Limburg-Noord

Drie zaken van politie Limburg-Noord in 'Opsporing Verzocht'
Datum: 14-11-2005
Tijd bericht: 11:08
Plaats: Limburg-Noord
In de uitzending 'Opsporing Verzocht' van dinsdag 15 november 2005 zullen drie zaken van de politie Limburg-Noord worden behandeld. Het programma zal op dinsdag van 20.30 uur tot 21.15 uur op Nederland 2 worden uitgezonden en woensdag 16 november tussen 14.30 uur en 15.15 uur worden herhaald. De volgende zaken zullen in het programma worden behandeld.

Gewapende overval op een woning in de Plutolaan in Roermond Op dinsdag 11 oktober dringen drie gewapende mannen een woning aan de Plutolaan in Roermond binnen. Daar bedreigen ze twee mensen die op dat moment in de woning aanwezig waren. De slachtoffers werden door de daders mishandeld en liepen hierbij letsel op. De mannen verlaten de woning met onder andere een bankpas. Met deze bankpas is later op diverse locaties en tijdstippen gepind. Hier zijn beelden van die tijdens de uitzending getoond zullen worden.

Gewapende overvallen in Venray
Op zaterdag 1 oktober bedreigt een man een medewerker van een tankstation in Venray met een mes. De dader gaat ervandoor met geld uit de kassa en een bos bloemen. Ook van deze overval zijn bewakingsbeelden beschikbaar.
Op vrijdag 4 november vindt er een soortgelijke overval plaats in een winkel in Venray. Ook hier bedreigt de dader een medewerker van de winkel met een mes en gaat ervandoor met geld uit de kassa. Gelet op de werkwijze en het signalement van de dader gaat de politie ervanuit dat het hier dezelfde persoon betreft.