Musical Pietje Bell nu ook op CD

Sold out b.v.

Amsterdam, 14 november 2005

Succesvolle nieuwe Nederlandse musical Pietje Bell op CD

Musical Pietje Bell nu ook op CD

Afgelopen week is de CD van Pietje Bell, de Musical uitgereikt aan de cast en crew van deze nieuwe Nederlandse productie. hebben het eerste exemplaar van de CD overhandigt aan hoofdrolspelers Johnny Kraaijkamp, Kiki Classen, Brigitte Nijman en de overige medewerkers van Pietje Bell, de Musical.
Ruud Bos schreef de muziek en Edwin de Jongh heeft de musical van teksten voorzien. De rol van Pietje Bell wordt gezongen door het nieuwe musicaltalent Pim Wessels die tijdens de premiere van Pietje Bell lovende kritieken kreeg in de landelijke pers.

De acteurs van Pietje Bell, de Musical
Johnny Kraaijkamp speelt de rol van Drogist Geelman in Pietje Bell. Geelman is de norse, vervelende buurman die Pietje Bell regelmatig het leven zuur maakt. De overige hoofdrollen zijn voor Brigitte Nijman als Martha de zus van Pietje, Eric Beekes als Tante Cato, Kiki Classen als moeder Bell en Arie Cupe als Jozef Geelman. Voor de rollen van Pietje Bell, Sproet, Engeltje en Peentje zijn uit honderden kandidaten 24 jonge talenten geselecteerd die per tourbeurt de kinderrollen voor hun rekening zullen nemen.

Oorspronkelijke Nederlandse producties
Met Pietje Bell, de Musical zetten producent Ruud de Graaf en creatief producent Hans Cornelissen de lijn voort van het produceren van oorspronkelijke puur Nederlandse musical- en toneelproducties. Zij hebben hier de afgelopen twee seizoenen een eerste succesvolle aanzet gegeven met de theaterversie van Zeg ns AAA. Het komende seizoen 2005/2006 produceren zij, naast Pietje Bell de Musical, het nieuw geschreven toneelstuk Champagne, in het seizoen 2006/2007 volgt de musicalversie van Albert Mols Wat zien ik en in het seizoen 2007/2008 wordt een musicalversie van het wereldberoemde Op Hoop van Zegen op de planken gebracht.

Voor meer informatie over CD van de familiemusical Pietje Bell kijk op www.pietjebelldemusical.nl

Pietje Bell, de Musical is tot mei 2006 in heel Nederland te zien.

Pietje Bell, de musical wordt geproduceerd door de makers van de succesvolle familiemusicals Peter Pan en Alladin.

Einde bericht

Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Marco de Koning, Sold Out!, Telefoonnummer: 020 4480931, Mobiel: 06 24241510
e-mail: marco@soldoutmarketing.nl