Gemeente Epe


Bedrijvenloket nu op www.epe.nl

Vanaf vandaag staat het Bedrijvenloket online op www.epe.nl. Met het Bedrijvenloket kunnen ondernemers alle informatie over wet- en regelgeving digitaal vinden. De gemeente Epe maakt het op deze manier mogelijk om 24 uur per dag antwoorden te vinden op vragen over wetten en regels. Het Bedrijvenloket is te vinden op de gemeentelijke website www.epe.nl > @-loket > bedrijvenloket. Landelijk loket
Het Bedrijvenloket is een landelijk initiatief van overheidsinstanties. In 2003 realiseerde de Kamer van Koophandel de eerste versie van het Bedrijvenloket. Dit in samenwerking met de Belastingsdienst en in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. Doordat het Bedrijvenloket in samenwerking met vele overheidsinstanties is opgezet zijn de gegevens zo volledig en actueel mogelijk.

Ontwikkeling
Het Bedrijvenloket voor de ondernemers van de gemeente Epe blijft zich ontwikkelen. In de toekomst zal de ondernemer steeds meer specifieke informatie van de gemeente Epe vinden. Bijvoorbeeld antwoorden op lokale ondernemersvraagstukken.

Uiteraard kunnen ondernemers naast deze mogelijkheid persoonlijk hun vragen blijven stellen bij de heer Naijen, bedrijfscontactfunctionaris, tel. (0578) 67 87 07.

Einde persbericht