Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave maandag 14 november

* OVERVAL OP COFFEESHOP; GETUIGENOPROEP
ROTTERDAM - Een coffeeshop aan de Carnisselaan is zondagavond rond kwart voor elf door twee gewapende mannen overvallen. De mannen bedreigden zowel de aanwezige bedrijfsleiding als vier aanwezige klanten. Alle bezoekers moesten op de grond gaan liggen waarna zij door de overvallers werden gefouilleerd. Hun waardevolle spullen werden meegenomen. Tevens werd door de overvallers geld uit de kassa meegenomen. Nadat de verdachten weggingen stond één van de aanwezigen op, waarna door één van de verdachten een schot werd afgevuurd. Hierbij raakte niemand gewond.
De recherche van district Zuid stelt een nader onderzoek in. Mocht u getuige zijn geweest of over andere informatie beschikken neemt u dan contact op met telefoonnummer 0900-8844.

* AUTO GESTOLEN MET BABY ERIN
ROTTERDAM - Een 27-jarige Rotterdammer heeft zondagavond rond tien uur vanaf de Nieuwe Hamelstraat een auto gestolen met daarin een vijf maanden oude baby. De man, een bekende van de eigenaar van de auto, kreeg de sleutels van het voertuig om even een tas uit de auto te halen. Vervolgens nam hij de auto mee en kwam naderhand tot de ontdekking dat de baby achterin lag. Rond elf uur werd de baby, via een vriendin, teruggebracht bij de ouders. De recherche van district De Noordhoek stelt een nader onderzoek in naar de beweegredenen van de verdachte.


* OVERVAL OP VIDEOTHEEK: GETUIGENOPROEP
ROTTERDAM - Een videotheek aan het Prinsenplein is zondagavond, omstreeks kwart voor negen, overvallen door drie gemaskerde mannen. Eén van hen was in het bezit van een vuurwapen. De mannen hadden het voorzien op de inhoud van de kluis, toen echter bleek dat die niet aanwezig was werd de inhoud van de kassa meegenomen. De overvallers renden vervolgens met de buit weg in de richting van de tram. Tijdens de overval werd de eigenaar geslagen, waardoor hij een gapende hoofdwond opliep. Hij moest voor behandeling over naar het Medisch Centrum Rotterdam-Zuid. De politie van district Feyenoord-Ridderster is op zoek naar getuigen van deze overval of mensen die over informatie beschikken. Zij worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Copyright © 2005 Politie Rotterdam-Rijnmond - disclaimer