Persbericht

Speciale HP iPAQ-actie voor bezoekers van Citrix Solutions Conference

iPAQ 6515 Mobile Messenger uitproberen met oplossingen van Citrix en SAP, gekoppeld aan een aantrekkelijke aanbieding

UTRECHT 14 november 2005 - Bezoekers van de Citrix Solutions Conference die op 15 -16 november a.s. in het Hilton Hotel van Antwerpen wordt gehouden, kunnen gedurende deze dag zelf ontdekken wat de zakelijke voordelen en mogelijkheden zijn van de HP iPAQ 6515 Mobile Messenger in combinatie met Telfort EDGE mobile datacommunicatie. Na afloop kunnen ze tevens profiteren van een aantrekkelijke aanbieding. Van de in totaal 1000 bezoekers die zich voor de Citrix Solutions Conference hebben ingeschreven, hebben 55 deelnemers zich opgeven voor de demonstratie; de inschrijving voor deze test was binnen twee uur al overtekend. Bezoekers kunnen daarbij diverse toepassingen en mogelijkheden uitproberen, waaronder een demonstratie van SAP Business One op de iPAQ. Hierbij zorgt Citrix voor de daadwerkelijke toegang tot de SAP-demo-omgeving, die is ontwikkeld door ETCPluz. De SAP applicatie is voor de daadwerkelijke toegang tot de SAP-demo-omgeving, die is ontwikkeld door ETCPluz. De SAP applicatie is voor deze toepassing geïnstalleerd in het datacenter van ETCPluz, op de iPaq is een Citrix client geïnstalleerd om toegang tot de applicatie te krijgen. De gehele omgeving wordt gemanaged met HP OpenView. Ook kunnen de deelnemers de hele dag lang hun eigen zakelijke email, agenda en contactadressen raadplegen op de iPAQ 6515, dankzij de pushmail synchronisatie-oplossing Good Technology van Ingram Micro en via EDGE communicatietechnologie, beschikbaar dankzij Telfort. Daartoe wordt bij iedere demo-unit kosteloos een Telfort EDGE sim met een datalimiet van 100 MB beschikbaar gesteld. Roaming naar het buitenland (Nederland) is die dag mogelijk via de snelle EDGE verbinding. Bezoekers kunnen zich aan het begin van de dag melden bij de stand van HP, waarbij ze hun demo-iPAQ kunnen afhalen op vertoon van hun aanmeldingsbewijs en een geldig legitimatiebewijs. Aan het eind van de dag bestaat de mogelijkheid om de HP iPAQ 6515 Mobile Messenger aan te schaffen tegen een speciale actieprijs van ¤399 (excl. BTW). Dankzij het in de iPAQ 6515 Mobile Messenger geïntegreerde GPS-navigatiesysteem kan daarna eenvoudig de weg worden gevonden in bijvoorbeeld de stad Antwerpen. Het gehele project is in drie weken tot stand gekomen en uitgevoerd door de 7 partijen, waaronder ook Kender-Thijssen die de hardware beschikbaar stelt.

Over Citrix Systems
Citrix Systems, Inc. is wereldwijd marktleider en de meest vertrouwde naam op het gebied van on-demand access. Meer dan 160.000 organisaties overal ter wereld gebruiken het Citrix Access Platform om de best mogelijke toegangservaring te bieden naar iedere applicatie voor elke gebruiker. Citrix wordt gebruikt door 100% van de Fortune 100-bedrijven en 98% van de Fortune Global 500, evenals honderd duizenden MKB-bedrijven en individuen. Citrix heeft ongeveer 6.200 verkoop- en alliantiepartners in meer dan 100 landen. Citrix behaalde in 2004 een omzet van $741 miljoen. Kijk verder op www.citrix.com.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, zakelijke en thuiscomputing en imaging en printing oplossingen. Over de laatste 4 kwartalen eindigend op 31 juli 2005, behaalde HP wereldwijd een omzet van $85,2 miljard. Meer informatie over HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) is te vinden op http://www.hp.nl. SAP Business One
SAP Business One is een standaardoplossing die is ontwikkeld voor dynamisch groeiende bedrijven die minder complexe en branchespecifieke IT-functionaliteiten vereisen. SAP Business One houdt grip op de kernoperaties die noodzakelijk zijn om een bedrijf succesvol te runnen. Met SAP Business One worden onderdelen, zoals financiële administratie, rapportages, sales en distributie, inkoop, voorraadbeheer en CRM inzichtelijk gemaakt. Met meer dan 240 partners wereldwijd, 1.600 klanten en 26 landenversies helpt SAP Business One bedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, voordelen te halen uit groeikansen en naadloos aan te sluiten op bedrijven die SAP Business Suite-oplossingen gebruiken. Meer informatie is te vinden op www.sap.com/netherlands/solutions/smb/businessone

Over Telfort
Telfort is een zelfstandige en winstgevende aanbieder van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van hoge kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar 2,417 miljoen klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk. Telfort is per 4 oktober 2005 een dochter van KPN. Ingram Micro Inc.
Ingram Micro Inc. is 's werelds grootste technologiedistributeur. Als essentiële schakel in de technologiewaardeketen creëert Ingram Micro verkoop- en winstkansen voor vendors en resellers via unieke marketingprogramma's, uitbestede logistieke diensten, technische ondersteuning, financiële diensten en productkoppeling en -distributie. De onderneming is actief in 100 landen en als enige mondiale IT-distributeur ook actief in Azië. Ingram Micro staat 76ste in de Fortune-500 en genereerde 25,46 miljard USD aan inkomsten in boekjaar 2004. Bezoek www.ingrammicro.com of www.ingrammicro-europress.com

Over Kender Thijssen
Kender Thijssen helpt middelgrote en grote organisaties beter te presteren door goed te begrijpen wat organisaties echt nastreven en dit te vertalen in het slimmer toepassen van informatie- en communicatietechnologie. Daarbij gaan we op een aangenaam professionele manier te werk. Kender Thijssen verhuurt, verkoopt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en beheert ICT-infrastructuren gebaseerd op technologie van o.m. HP, Microsoft, Citrix, Sun, IBM en Cisco.

Over ETC Pluz
ETC Pluz heeft een assortiment dat bestaat uit duizenden artikelen van gerenommeerde merken hard- en software. Daarnaast levert het bedrijf alle ict-oplossingen en geeft het ondersteuning met ict-services, marketing, logistiek, verkoop, spareparts en verhuur. ETC Pluz levert uitsluitend aan resellers. Met de webstore en Onetrail.net hebben resellers inzicht in voorraden en nettoprijzen en kunnen zij bestellingen op efficiënte wijze plaatsen. Met Partner' Store heeft de reseller de mogelijkheid snel een eigen webshop te creëren. ETC Pluz is onderdeel van de Britse SCH-groep met vestigingen in heel West-Europa.